Найкращий відпочинок та лікування у санаторіях Трускавця

Найкращий відпочинок та лікування у санаторіях Трускавця

Своєчасний відпочинок необхідний всім без винятку. Добре і з користю провести час можна на багатьох курортах. Наприклад, жителі України і ближнього зарубіжжя із задоволенням їздять до Трускавця.

Місто розташувалось у природній балці. Воно оточено пагорбами і умовно поділяється на північну і південну частини. У найнижчих точках знаходяться мінеральні джерела. Саме тут і добувають знамениту воду «Нафтуся». Поруч із населеним пунктом розташовуються Карпати. Санаторії Трускавця користуються величезною популярністю. Вартість відпочинку залежить від сезону. Наприклад, недорого провести відпустку можна в період з січня по березень або з жовтня по грудень. Природно, в основному люди приїжджають сюди влітку або на новорічні свята. Насправді тут чудово завжди, незалежно від сезону.

Готелі та санаторії

Клімат прекрасно підходить для людей, які бажають поліпшити метаболізм, підлікувати нирки і шлунково-кишковий тракт. Тому краще заздалегідь забронювати номер у санаторії Трускавця ціни на який відносно невисокі. Наприклад у санаторії Кристал. Це одинадцятиповерхова будівля, з'єднанна з поліклінікою та водолікарню. Його побудували близько сорока років тому, і він здатний одночасно прийняти до 900 відвідувачів. В програму входять лікувальні процедури. Про харчування турбуватися не доведеться, тому що в цій установі передбачена подача сніданку, обіду і вечері.

Звичайно, в Трускавці є десятки пансіонатів, таборів і будинків відпочинку. Вони щорічно беруть тисячі людей з усієї України та інших європейських країн. Установи і заклади пропонують комфортні умови відпочинку. Персонал буде особливо уважний до кожного постояльця. Інфраструктура знаходиться на високому рівні, тому під рукою будуть всі необхідні зручності.

Клімат в Трускавці

У Прикарпатті панує м'який і теплий клімат. Температури рідко коливаються. Весна і осінь, як правило, сухі, а літо вологе і не дуже спекотне. Кожна пора по-своєму прекрасна. З огляду на те, що тут дуже багато зелені, тут завжди буде на що подивитися. У вересні та жовтні навколо суцільний золотистий колір, а з березня починають активно розквітати чагарники і дерева. Клімат сприятливий для розвитку флори і фауни, тому туристам тут подобається в будь-який сезон. Приїжджаючи сюди на відпочинок, слід брати з собою теплі речі. Місцева погода здатна здивувати, адже особлива вологість вранці і ввечері, і саме в ці години прохолодно, але потім все зовсім інакше.


Читати також