LETAY

Голосовать за LETAY. Лучший музыкальный клип 2016



Автор пісні – Ілля Резніков.

“Пісня була написана ще на початку 2014 року. Емоційно вона стала дуже важкою для нас. Так сталось, що випустили цю пісню ми тільки у серпні 2016 року. Коли мене питають про ідею цієї пісні, дуже важко дати однозначну відповідь. Напевно ця пісня – це відображення внутрішнього всесвіту людини у певний момент. Тому тут можна знайти дуже багато різних ідей. І нехай кожен слухач робить це самостійно”. Ілля Резніков

Режисер відео “Вітер без пилу” - Jim Blind https://vk.com/jim_blind

Його ідея була у тому, щоб показати, як на людину впливає світ, що його оточує. Ми всі дуже гостро відчуваємо все, що навколо нас коїться. Неможливо закритись в своїй квартирі та жити своїм життям. Світ, що нас оточує, безжалісно втручається в нього. Іноді ми намагаємось викинути все, що заважає нам жити, але воно завжди повертається. Відео зняте без зайвих декорацій – просто та чесно. Це повністю відповідає концепції пісні, що записана дуже мінімалістично – спартанська акустична гітара та вокал.

Відео було знято в дуже красивому місці, що знаходиться у Харківській області. Коли ми побачили фото, то просто не повірили, що це місце не з космосу, а з маленького села Новоселівка біля Нової Водолаги. Наш край вміє дивувати.

Дата создания группы - 2010. Вначале называлась We Are, в 2016 переименована в LETAY

Участники группы: Илья Резников, Дмитрий Натаров, Андрей Панасюк

Жанр: Рок, Поп, прочее



Читати також