Готуємося до вагітності та підбираємо одяг для вагітних

Вагітність. Одяг

Для кожної жінки вагітність – це довгоочікуване диво і радість. На перших місяцях Ви практично не помічаєте змін у своєму тілі, однак із плином часу приходить момент, коли вже звичайний одяг стає затісним і незручним. Лікарі попереджають, що у період вагітності носити тісний та занадто обтягуючий одяг шкідливо як для майбутньої мами, так і для довгоочікуваного немовляти. Тому краще придбати спеціальний одяг для вагітних.

Критерії виготовлення одягу для вагітних

При виготовленні такого одягу враховують параметри зміни фігури жінки, що робить його комфортним для щоденного використання. Наприклад, джинси чи штани шиються зі спеціальною вставкою м'якої тканини, яка прикриває живіт і у разі необхідності регулюється зав’язками, резинками. Пошив футболок і платтів передбачає подовження тканини попереду виробу, що закриває зростаючий животик. Спеціальна обробка швів, робить одяг для вагітних м’якішим та збільшує його комфортність.

У кожній із відомих марок одягу присутня лінія виробів для вагітних жінок. Пильна увага до потреб жінки у цей період спонукає виробників використовувати лише якісні та висококласні тканими при пошитті даного одягу. А робота дизайнерів спрямована на розробку стильних та позитивних речей. Сірий некомфортний одяг, який приховує вагітність жінки – це пережитки минулого. Зараз бути вагітною, означає бути щасливою, яскравою і модною.

Футболки від магазину Balala

Особливої уваги у різноманітті одягу заслуговують футболки, як найбільш комфортний та популярний серед молоді вид одягу, виготовлений із натуральних тканин. Підкреслити свою індивідуальність та гордість за майбутнє материнство можливо за допомогою унікальних футболок. Малюнки у вигляді овалу зі різнобарвними принтами та милими, яскравими тематичними візерунками стануть окрасою образу.

Одяг для вагітних недорого можна замовити в інтернет-магазині Balala, який безпосередньо спеціалізується на товарах для майбутніх мам та новонароджених. Наявність спеціальної таблиці розмірів буде вдалим помічником при виборі. Прийнятна цінова політика та простота покупки забезпечить гарний настрій. Асортимент футболок запропонований у цьому магазині зроблений повністю із натуральних тканин, що робить їх практичними та безпечними для використання. Усі товари, які представлені у каталозі, сертифіковані та відповідають встановленим стандартам. Якість товару перевірена чисельною когортою задоволених клієнтів.


Читати також