Виставка Ольги Баландюх «Простір»

Виставка Ольги Баландюх - Простір

 

Концепція виставки:

Час відірвати очі від екранів, а руки звільнити від клавіатури. Вийти на вулицю, вдихнути п’янкий аромат повітря і роздивитись навколо: побачити синяву неба та легкість хмар; пройнятись тремтінням від прийдешньої грози та посміхнутись миттєвим блискавицям; відчути теплі поцілунки Сонця на холодній шкірі; увійти в ніч, в космічний сон, який розкинувся міріадами зірок, огорнути туманності та пливти на хвилях мрій, які подарують спокій та насолоду.

Виставка Простір. Ольга Баландюх

Кожного дня ми проходимо одне і те ж дерево, озеро, вулицю. Кожного дня над нами звисають хмари і гомонить небо. У поспіху ми не звертаємо уваги на цю уже буденну красу. Нас не дивує захід Сонця чи його ранковий спів, шелест вітру чи краплі дощу…

Виставка Простір. Ольга Баландюх

Цим проектом я хочу поділитися своїми враженнями та спостереженнями від безпрецедентності природи, чарівності безмежного неба та різноманітності барв космосу, нагадати, що щастя та краса зовсім поруч - вони у навколишньому середовищі, у найпростіших, але таких геніальних та прекрасних речах!

Виставка Простір. Ольга Баландюх

Виставка Простір. Ольга Баландюх

Виставка Простір. Ольга Баландюх

Виставка Простір. Ольга Баландюх

Біографія автора:

Ольга Ярославівна Баландюх (Ольвія)

Народилася 25.07.95 у м. Дрогобичі. Закінчила музичну школу по класу скрипки та Дрогобицький державний музичний коледж ім. В. Барвінського два факультети – скрипку та вокал. Живе у м. Львові. Навчається у ЛНАМ, кафедра дизайн середовища. Пише вірші та музику. Вокалістка рок-гурту “SkyStealer”. Створює художні роботи в напрямку абстракції. Брала участь в багатьох групових виставках.

Назва виставки: Простір

Художник: Ольга Баландюх

Місце проведення: галерея Бункермуз, бульвар Тараса Шевченка, 1, Тернопіль, Тернопільська область

Період виставки: з 29 червня по 19 липня

Відкриття: 29 червня о 19.00


Читати також