Афіша листопад 2018. Дніпровська філармонія

Репертуар на ноябрь. Афиша Днепропетровской филармонии 2018

Розклад концертів на листопад 2018 Дніпропетровської філармонії ім. Когана

01.11 (четвер) 19:00

Концерт симфонічного оркестру

Солістка Катерина Тітова (фортепіано) Німеччина

В програмі: П.І.Чайковський Концерт для фортепіано з оркестром №1 сі бемоль мінор,ор.23, Ян Сібеліус Симфонія №2 Ре мажор, ор.43 Диригент – лауреат міжнародних конкурсів Іван Чередніченко

Афша листопад 2018 Днпровська флармоня

Юна піаністка Катерина Титова народилася в Україні в 1983 році і почала грати на фортепіано у віці п'яти років. З 1994 по 1999 рік навчалася в середньої спеціальної музичної школі в Харкові, а згодом продовжила навчання в Центральній музичній школі імені Чайковського в Москві. Її концертний дебют - Вольфганг Амадей Моцарт - концерт для фортепіано № 21 до мажор, К. 467, через рік в Харківській філармонії відбувся виступ з твором Сен-Санса - концерт для фортепіано № 2.

З 2001 по 2003 рік Катерина навчалася в Німеччині в музичному училищі в Мюнстері з професором Майклом Келлером, потім вона переїхала в Дрезден, щоб продовжити подальше навчання на фортепіано на факультеті в класі Zenziper Аркадія.

Катерина була нагороджена першою та другою преміями на більш ніж двадцяти міжнародних конкурсах. Наприклад, в 2002 році на Алісія де Larrocha - конкурсі Андорру, на Міжнародному конкурсі піаністів "Іспанські композитори" в Мадриді, в 2004 році на міжнародному шведський дуеті-конкуренції в Катрінехольмі, на міжнародному фортепіанному конкурсі російської музики в Сан-Хосе, в 2005 році на міжнародному фортепіаному конкурсі Рубінштейна в Дрездені, де вона також виграла приз, і в 2008 році на Джеймс Моттрам - Міжнародному конкурсі піаністів в Манчестері.

З 2008 року вона навчається на майстер-класах Норми Фішер і в Королівському Північному коледжі музики в Манчестері, а також в фортепіанної Академії в Імолі з професором Борисом Петрушанським.

Вона також має значне творче натхнення для співпраці з Ігорем Яковлєвим, учнем Якова Мільштейна, який входить в число провідних піаністів в традиції російської фортепіанної школи.

Катерина виступає як соліст з камерними оркестрами в Україні, Росії, Європі і в США, з'являючись, наприклад, в Нідерландах з Симфонічним оркестром, Московським Симфонічнии оркестром, Віденськи камерним оркестром, філармонії дер Націй, з Празьким філармонічним оркестром з Максимом Венгеровим, на міжнародному музичному фестивалі в місті Віана-ДУ-Каштелу. Вона виступала в Дрезденської Земпер-опері, в великому залі Московської консерваторії, в концертному залі Відня, Lesinsky-Холл в Загребі і в Бріджуотер-Холл в Манчестері.

Катерина Титова була удостоєна декількох стипендій, наприклад, Московського Фонду Володимира Співакова, Фонду Оскара і віри Ріттер, Лутц-е. Фонд Адольфа і Фонд Ротарі-Клубу.

У 2009 році "Соні класікал" випустила дебютний диск "Рахманінов" з прелюдій і інших сольних творів російського композитора, який отримав високу оцінку критиків.

Своєю віртуозністю виконання цих творів Катерина Титова і поділиться з Дніпровським слухачем.

Вартість квитка від 100 до 300грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

04.11 (неділя) 18:00

Концерт національного симфонічного оркестру

До 100-річчя від дня заснування

Національний заслужений академічний

симфонічний оркестр України

Художній керівник і головний диригент –

народний артист України,

лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка

ВОЛОДИМИР СІРЕНКО

Солістка –

заслужена артистка України

НАТАЛІЯ НИКОЛАЇШИН

(сопрано)

ПРОГРАМА:

І ВІДДІЛ

Б.СМЕТАНА – «Влтава» симфонічна поема

Три українські весільні пісні для сопрано і симфонічного оркестру в обробці М.Скорика

1. Ой, летять галочки

2. Шуміла ліщина

3. Хиляються ворота

Ф.ЛІСТ – «Мазепа» симфонічна поема

ІІ ВІДДІЛ

Три українські народні пісні в обробці Б.Лятошинського

1. Вишні, черешні розвиваються

2. Все щиголь гадає

3. Ой, вербо, вербо.

Б.ЛЯТОШИНСЬКИЙ – Симфонія № 2, тв.50

1.Lento tenebroso e con maesta

2.Lento e tranquillo

3.Andante stringendo

Вартість квитка від 100 до 300грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

06.11 (вівторок) 19:00

Концерт-присвята «Муслім Магомаєв»

Виконавці: Олена Ледовська (вокал), Вадим Кочетков (вокал), Катерина Миколайко (вокал), Руслан Супряга (вокал), Зінаїда Чепа (вокал), Вокал-шоу «КОНСОНАНС», Олександр Мирошниченко (вокал), Влад Мартинов (вокал), шоу-група «Джем Сі», шоу-балет «КАДАНС»

Цей концерт – присвята великій людині, чоловіку, який розбивав серця жінок своїм чарівним баритоном, топив у морі, вперше ми почули The Beatles у його виконанні і, звичайно, всі підспівували трубадуру з Бременських музикантів.

Муслім Магомаєв народився 17 серпня 1942 року в Баку. Закінчив музичну школу по класу фортепіано, потім музичне училище, після - Бакинську консерваторію по класу вокалу. Вперше Магомаєва помітили на молодіжному фестивалі в Гельсінкі в 1962 році, де він став лауреатом за виконання пісень "Бухенвальдський набат" і "Чи хочуть росіяни війни". У 1963 році своїми концертами Магомаєв буквально підкорив Москву. Успіх був приголомшливий. Він вільно володів не тільки естрадним, але і оперним матеріалом. У 1964 році він поїхав на річне стажування в Міланський оперний театр "Ла Скала".

Після Мілана він виступав в найбільших містах Радянського союзу. У 1966 і 1969 роках гастролі Магомаєва з великим успіхом пройшли в знаменитому театрі "Олімпія" в Парижі. Співак брав участь у всіх головних урядових концертах та святкових програмах на радянському телебаченні. Генсек компартії Леонід Брежнєв особливо любив слухати в його виконанні італійську пісню "Белла, чао.

Звання Народного артиста він отримав в 1973 році, коли йому виповнився 31 рік. У 1975 співак створив Азербайджанський державний естрадно-симфонічний оркестр і був його беззмінним художнім керівником до 1989 року. Магомаєву вдалося популяризувати сучасні західні напрямки в музиці, які піддавалися гонінням з боку вищого партійного керівництва країни. Саме в його виконанні з великої сцени вперше в Радянському Союзі прозвучала пісня "Yesterday" легендарної групи "The Beatles". Магомаєв складав музику, брав участь в зйомках фільмів:"Співає Муслім Магомаєв", "Нізамі", "Москва в нотах", часто гастролював за кордоном. Пісні в його виконанні - "Елегія", "Дякую тобі", "Мелодія", "Ноктюрн" і сотні інших стали хітами, які завдяки виконавцю будуть популярні ще багато років. Співак виконував провідні партії в операх "Тоска" Дж. Пуччіні, "Чарівна флейта" і "Весілля Фігаро" Моцарта, "Севільський цирульник" Дж.Россіні, "Отелло" і "Ріголетто" Дж. Верді, "Фауст" Ш. Гуно, "Алеко" С. В. Рахманінова, "Євгеній Онєгін" П. І. Чайковського, "Паяци" Р.Леонкавалло ". Голосом Магомаєва співає любовну серенаду Трубадур в популярному мультфільмі "По слідах бременських музикантів ".

Репертуар одного з найпопулярніших співаків країни був надзвичайно різноманітний - естрадні пісні, оперні арії, російські романси, популярні шлягери західних композиторів, неминуча для того часу патріотична патетика. Державні нагороди та премії чергувалися з міжнародними - перша премія на фестивалі в Сопоті, "Золота пластинка" в Каннах. Будь-яка оперна арія, будь-яка пісня в його виконанні - це завжди було і є очікуване чудо.

Наш обов'язок - зберегти пам'ять про цю велику людину, блискучого співака, прекрасного актора і композитора для майбутніх поколінь.

Муслім серед нас, хоча і покинув цей світ ось уже дев,ять років тому. Магомаєв - знаковий співак, один з корифеїв і кращих голосів радянської естради. Його Сильний баритон, талант, яскрава зовнішність, теплий погляд і посмішка, з якою він виходив на сцену і зустрічав тих, хто прийшов на його концерт, приголомшлива працездатність і відкритість для людей, зробили артиста в короткий термін улюбленцем всіх, хто любить музику. Сьогодні, ми гостро відчуваємо втрату цієї Світлої людини. Така внутрішня краса його душі, його приголомшливий талант, який він щедро дарував людям,у ньому було все геніально і красиво.

Відрадно, що з роками нічого не втрачено, навпаки, в рази примножилася кількість шанувальників таланту Великого Музиканта! Серед них безліч молоді. Молоде покоління відкриває для себе ім'я «Муслім Магомаєв». Його творчість цікава і сучасна. А значить, життя триває. Творча спадщина, яку залишив Маестро для нас - це безцінний подарунок. Він дарує натхнення людям. Навіть відстань не перепона, він продовжує співати нам свою рапсодію Любові ....

Такі зірки не гаснуть. Багато шанувальників музики будуть знову і знову відкривати для себе чудову творчість композитора і співака Мусліма Магомаєва.

Вартість квитка від 80 до 150грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

08.11 (четвер) 19:00

Життя як оперета – І.Кальман

Режисер-постановник – лауреат премії А. Я. Штогаренко Олена Цьопич

Постанова занурить вас у загадковий театральний світ. Справжні театральні декорації в доповненні ліричної музики та грі світла перенесуть вас у часи великого Імре Кальмана. З легкістю ви зможете відчути угорський колорит та блиск життя Паризької богеми на вулицях Монмартра. У виконанні артистів Дніпропетровскої філармонії прозвучать 7 найвідоміших композицій з оперет Імре Кальмана такі як: Сільва, Фіалка Монмартра, Принцеса цирку, Баядера, Фея карнавалу, Маріца і Циган-прем’єр.

Отже, шановні, запрошуємо до Дніпропетровської філармонії ім. Л.Когана . Настав час зняти наші маски та віддати належне королю оперети Імре Кальману!

За участю вокалістів Катерина Миколайко – сопрано, Роман Таранцов – тенор, Роман Супряга – баритон, Надія Миколайчук – сопрано.

Ведуча – Дар’я Полякова

Шоу балет Каданс. Хореограф постановник – Сашенкова Марія

Вартість квитка від 80 до 150грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

09.11 (п`ятниця) 19:00 Концерт джаз-оркестру «DNIPRO BAND»

DNIPRO BAND джаз-оркестр

Вокал: Мілана Нарнія, Олена Ледовська, Володимир Зубань (акордеон)

Запрошує на концерт Джаз-оркетра Dnipro-Band. Учасники фестивалю Джаз на Дніпрі, оркестр під керівництвом Юрія Іщенка.

Якщо ваше серце завмирає від звуків саксофона і хвилюючих переливів фортепіано, якщо ви шанувальник живої музики або вам просто хочеться відпочити і розслабитися, то джаз-музика саме для вас! В репертуарі Jazz-Bend джазові твори оригінального аранжування: Дюка Еллінгтона, Каунта Бейсі, Семмі Нестіко, Джорджа Гершвіна, твори з репертуару Баді Річа, Квінсі Джонса, Елли Фіцджеральд, Майлса Девіса, групи «Бітлз», Гордона Гудвіна, Майка Томаро.

Вартість квитка від 80 до 150грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

11.11 (неділя) 12:00

Дитячий симфонічний абонемент Музична казка С.Прокоф`єва «Петрик та вовк»

За участю художниці пісочної анімації Ольги Ткаченко

Диригент – лауреат міжнародних конкурсів Іван Чередніченко

Афша листопад 2018 Днпровська флармоня

Вартість квитка 40 (дітям) та 60 грн(для дорослого)

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

11.11 (неділя) 18:00

Музичне шоу «Едіт Піаф. Душа Парижа»

Виконавці: Юлія Мандіч (вокал), В. Зубань (акордеон), шоу-балет «Каданс», театр «Мім»

Режисер-постановник – лауреат премії А. Я. Штогаренко Олена Цьопич

Вона не знала нот, писала з помилками, була на диво маленького росту, але, наперекір долі, стала однією з найулюбленіших і затребуваних співачок 20 століття. «Паризький горобчик» – саме так називали незрівнянну Едіт Піаф з голосом, який міг зачепити душевні струни кожного, хто його чув.

Зі сцени філармонії прозвучить історія маленької, тендітної і в той же час дуже сильною і тавольовою жінки пісні якої і в наш час змушують тремтіти серця мільйонів. Голос неперевершеної Едіт Піаф – лауреат міжнародних конкурсів Юлія Мандіч, занурить вас у атмосферу Парижа акордеоніст -віртуоз Володимир Зубань . Увесь концерт з вами шоу - балет Каданс та театр Мім

Вартість квитка від 80 до 150грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

13.11 (вівторок) 19:00

Музична вистава «Barry sisters»

Солісти: Юлія Мандич, Зінаїда Чепа, Роман Таранцов(вокал), Ольга Аванесова (скрипка) Режисер-постановник – лауреат премії А.Штогаренка Олена Цьопич.

Афша листопад 2018 Днпровська флармоня

Вартість квитка від 80 до 150грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

15.11 (четвер) 19:00 Прем`єра! Музичне шоу «Караоке по-італійські»

Солісти - лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів: Роман Таранцов, Мілана Нарнія, Зінаїда Чепа, Олена Ледовська, Вадим Кочетков, Роман Супряга, Юрій Головін (труба), Ольга Аванесова (скрипка), Вокал-шоу «Консонанс», шоу-балет КАДАНС. Ведучий - Анатолій Корольов.

Вартість квитка від 100 до 180 грн

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

20.11 (вівторок) 19:00

Концерт симфонічного оркестру Соліст Олексій Шадрин (віолончель)

В програмі:

Диригент – Заслужений діяч мистецтв України Наталія Пономарчук

Віолончеліст Олексій Шадрін народився в 1993 році в українській родині музикантів в Харкові. У віці семи років він вступив до Харківського національного університету мистецтв для обдарованих дітей і навчався у O. M.Шелкановзена. Вступив в якості молодшого студента в Ганноверський університету музики, драми і засобів масової інформації, а потім продовжив навчання у професора Леоніда Горохова. Також брав участь у майстер-класах з Олександром Рудіним, Гері Хоффманом, Марією Клігель і Іврі Гітлісом.

Олексій Шадрін був фіналістом на третьому міжнародному конкурсі Девіда Поппера в Угорщині в 2005 році й на шостому міжнародному конкурсі «Лускунчик» в Москві в тому самому році. Він також отримав другу премію на Міжнародному конкурсі в Мінську в 2008 році й першу премію на Міжнародному музичному конкурсі імені Лисенка в Києві в 2012 році. Виступав, як соліст у своїй країні, на Україні, у Росії та у Франції виступав на одній сцені з такими артистами як: Павло Балєв, Валерій Соколов та Євген Ізотов. Олексій Шадрін грає на сучасній скрипці від Хайко Зейферт фон Плауен.

У 2016 році Олексій Шадрін був активним учасником майстер-класів віолончелі, де йому була присуджена стипендія Бориса Пергаменщікова.

21.11 (середа) 19:00

У листопаді на меломанів та професійну музикантську спільноту Дніпра чекає знайомство із постановкою барокової опери Генрі Перселла «Дідона та Еней» від Open Opera Ukraine, а також можливість стати частиною проекту національного нетворкінгу музикантів.

Після успішної київської прем’єри опери Генрі Перселла «Дідона та Еней» Open Opera Ukraine за підтримки Українського культурного фонду розпочинає гастрольний тур, який дозволить почути шедевр англійського бароко якомога більшій кількості шанувальників музики у великих мистецьких центрах України.

Open Opera Ukraine – незалежна платформа, створена для промоції жанру опери в Україні. Проект має на меті сформувати нові інтенції у сприйнятті широкою аудиторією оперного мистецтва та академічної музики загалом. Реалізацію цієї мети Open Opera Ukraine здійснює через сучасний підхід до музичного інтелектуального продукту – у нових постановках із залученням актуальних мистецьких та суспільних трендів, через розвиток аудиторії та професійну допомогу молодим талантам.

Європейський диригент Ілля Король, провідна українська режисерка Тамара Трунова, оркестр, в якому музиканти грають на історично достовірних копіях старовинних музичних інструментів, хор та яскраві, харизматичні українські солісти, що пройшли відкритий кастинг та школу барокового вокалу, – ось основні учасники постановки, креативної і сучасної за режисерським вирішенням, модерної за візуально-пластичним профілем.

«Дідона та Еней» – опера без стін, дійство у всіх сенсах відкрите для безпосереднього контакту з публікою: ні куліс, ні задників, ні оркестрової ями, ні традиційних оперних умовностей. Натомість – можливість безпосередньо спостерігати за процесом народження вистави, зануритися у хвилюючий та захопливий світ бароко не лише через вир емоцій, а й дізнавшись більше про естетику й виконавську практику тієї епохи.

Окрім оперних вистав у кожному з міст запланована розгорнута освітня програма: лекції для широкої аудиторії, майстер-класи для студентів та викладачів мистецьких вишів, загалом – для музикантів, що зацікавлені у розширенні своїх знань у царині барокового виконавства.

Київська прем’єра «Дідони та Енея» Генрі Перселла, яка відбулася на початку листопада 2017 року, стала першим в Україні досвідом реалізації цілісного музичного спектаклю в естетиці історично-поінформованого виконавства – у виконавській стилістиці, відповідній часу створення опери. Постановка отримала значний резонанс не лише серед музикантів (фахівці оцінили її як «бездоганне виконання із дотриманням світових стандартів історично-поінформованого виконавства»), а й у театральному середовищі: за рішенням експертів «Дідона та Еней» потрапила до шорт-листа Всеукраїнського театрального фестивалю-премії ГРА у номінації «Найкраща музична вистава у жанрі опера/оперета/мюзикл».

Важлива частина проекту – налагодження культурного діалогу між регіонами України, створення всеукраїнської мережі взаємодії (нетворкінгу) музикантів, які прагнуть оволодіти усіма секретами й тонкощами історично-поінформованого виконавства, забезпечення можливостей освіти й удосконалення своїх вмінь для молодих талантів через консультації із провідними світовими фахівцями у цій галузі та участь у концертних і музично-театральних акціях.

За додатковою інформацією по проекту та з питань акредитації звертатись за тел. +380 63 318 7897 чи на скриньку open.opera.2017@gmail.com

Вартість квитка від 100 до 300грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

22.11 (четвер) 19:00 Гранд-шоу «Легенда - Леонід Утьосов»

Режисер - народний артист України Іван Шепелєв Виконавці: Джаз-оркестр DNIPRO BAND, Вадим Кочетков, Влад Мартинов, Заслужений артист України Олександр Мирошниченко, шоу-балет «Каданс»

… З усіх радянських “суперзірок” Леонід Утьосов був найдемократичнішим і доступним. І дня не міг прожити без спілкування, поза компанії і навіть в глибокій старості, будучи вже хворим і прикутим до будинку, страждав, якщо залишався на самоті хоча б на півгодини. На щастя для нього, таке траплялося вкрай рідко, бо не тільки друзі та близькі знали про його унікальний талант оповідача історій, якими він щедро ділився практично з будь-яким співрозмовником. За життя Утьосова вийшли три його автобіографічні книги, які користувалися величезним успіхом. Кількість же присвячених йому книг і статей просто не піддається обліку.

У нашому концерті у кожного періоду життя великого співака є свій виконавець.

У ролі джаз-оркестру Утьосова – джаз-оркестр Дніпропетровської філармонії під керуванням Юрія Іщенка.

Також в концерті бере участь джаз-балет «Каданс», хореограф Марія Сашенкова.

Режисер, автор сценарію і ведучий – народний артист України Іван Шепелєв.

Всіх глядачів, охочих подивитися це грандіозне шоу, ми чекаємо 22 листопада в 19-00.

Вартість квитка від 80 до 150 грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

23.11 (п`ятниця) 19:00

Інший погляд.UA Концерт гурту Riverland, за участю дуету Edelweiss

В програмі твори українських композиторів в сучасних аранжуваннях. Поєднання дівочих голосів у супроводі бандури з ритм-секцією дасть можливість гладачам отримати нові враження від знайомих українськиї пісень.

Riverland – це гурт, основу якого складає бандура. Яскрава, сучасна, віртуозна, могутня і водночас ніжна, вона переносить у світ чарівної української пісні, у світ нелегкої, але славної української історії, часткою якої бандура була на протязі не одного століття. А поєднання фольклору із сучасними ритмами і аранжуваннями надає свіжості звучанню цього унікального інструменту. Особливістю колективу, окрім єдиного в Україні складу музикантів є його репертуар: українські народні пісні в оригінальних аражуваннях і стилях (фолк-рок, рок-ролл, свінг, твіст), авторські пісні сучасних композиторів, пісні різних регіонів України. Нестандартне поєднання бандури, дівочого академічного вокалу із ритм-секцією дає нове життя добре відомим українським пісням.

Вартість квитка від 80 до 150 грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

25.11 (неділя) 12:00

За численними проханнями знову у філармонії Дитячий джазовий концерт

Джаз бенд DNIPRO BAND під керівництвом диригента Юрія Іщенка. Молоді талановиті солісти дитячих музичних шкіл звучатимуть зі сцени разом із метри естради Дніпра.

Кожного концерту до нас приєднуються нові імена. Вже стали відомими сцені вокалістка Валерія Жиркевич, саксофоністка Ксенія Кириченко, кларнетист Сергій Кухаренко, барабанщик Роман Чернявський, Карина Верезуб – вокал. Приєднуйтесь і ви, та спробуйте грати з метрами джазу!

Вартість квитка 40 (дітям) та 60 грн (для дорослих)

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6

25.11 (неділя) 18:00 Вокал-шоу «Консонанс» з програмою «АВВА»

Вокал шоу Консонанс представляє нове триб`ют-шоу ABBA

Режисер-постановник Олександр Соколовський, художній керівник – Євгенія Ничвеєва

45 років тому була заснована легендарна група АBBА. Весь світ і всі численні шанувальники відзначають цю дату. Хоча з 1982 року музиканти не виступають разом, щорічно розпродається майже три мільйони дисків їх пісень.

АBBА - програма, в якій ви почуєте головні світові хіти мегапопулярного шведського квартету. Артисти вокал шоу Консонанс, яких ви побачите на сцені, люблять і добре знають музику легендарної групи. Ми запрошуємо вас на наш концерт, навіть якщо ви були на концертах наших зарубіжних колег. Ви будете зачаровані тим, як співають АBBА українські красуні і красені!

Заряд романтизму, драйву і радості з 70-х років сьогодні, тут, зараз!

Вартість квитка від 80 до 150 грн

Вул. Воскресенська(Леніна), 6, тел. (098) 303 64 12, (066) 945 87 18 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

27.11 (вівторок) 19:00

«Whitney Houston» з циклу концертів, присвячених світовим зіркам популярної музики

Виконавці: фіналістка «Фабрики зірок» Ольга Вороніна (вокал), вокал-шоу «Консонанс», Ігор Наумов (саксофон), шоу-гурт «Джем-Сі», шоу-балет «Каданс», танцювальний гурт Trance Dance

У залі гасне світло, на екрані з'являється знайомий образ, звучить і зачаровує музика - саме так починається шоу програма, присвячена неповторній Уїтні Хьюстон - співачці з дивним голосом ... Напевно, сьогодні не знайдеться на світі такої людини, яка хоча б раз не чула пісень цієї великої співачки. Її знають усі. Саме тому в нашій сьогоднішній програмі ми постараємося розповісти про Уїтні Хьюстон як про жінку, яка просто була собою - чарівною і жахливою, мінливої ю та суперечливою.

Уїтні Хьюстон - велика виконавиця, яку світ втратив в 2012-му році. Ще за життя вона стала легендою. Уїтні, з її феноменальним голосом і емоційною глибиною стала першою афроамериканкою, яка підкорила велику сцену і здобула повсюдну світову славу.

Програма, поставлена про неї в Дніпропетровській філармонії, це розповідь про її нелегку долю і становлення, наповнена піснями як самої Уїтні, так і піснями і музикою тих років. Звучить музика: яскрава і різноманітна, як і сам Хьюстон. Всі учасники цього шоу вкладають в своє виконання частинку своєї душі, так само як це робила вона.

Вартість квитка від 80 до 150 грн.

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

29.11 (четвер) 19:00 Прем`єра концерту пам`яті Монсерат Кабал`є

Виконавці: Катерина Миколайко (сопрано) та інші провідні солісти філармонії

Вартість квитка від 100 до 180 грн

Каса: тел. (098) 303 64 12, (099) 207 80 82 , 372 -96 -20, 372 -96 -40

Каса працює з 12 до 19 кожного для крім понеділка.

Квитки можна заказати на Карабасі та Інтернет-білеті

вул..Воскресенська, 6


Читати також