Театральний Львів зимою

Львівський національний академічний театр опери і балету взимку

Справжні шанувальники прекрасного театрального мистецтва не зможуть пропустити шанс прийти на перегляд дивовижних та знайомих спектаклів. Львівський національний академічний театр опери і балету підготував для львів’ян справжні шедеври, які не сходять з репертуарів відомих світових театрів.

Біблійна і захоплююча опера "Набукко"

Знаменита вистава яка містить в собі біблійний переказ. Саме ця опера принесла всесвітнє визнання композитору Джузеппе Верді. Розповідь взята зі Старого Заповіту про єврейський народ, який завжди прагнув до волі. Кожний глядач залишиться в неймовірному захваті від перегляду славнозвісної опери. Виконання постановки на італійській мові зовсім не зіб’є з сюжетної лінії, а навпаки допоможе максимально вникнути в сюжет історії стародавнього світу.

опера Набукко

Дитячий і дорослий балет "Лускунчик"

Незвичайний спектакль який несе в собі атмосферу різдвяної казки. Це один з найпопулярніших в світі балетів, який хочеться переглядати знов і знов, як дітям так і дорослим. Відома постановка об’єднала в собі все, щоб балет легко сприймався глядачам будь-якого віку: яскраві костюми, якісні декорації, неперевершену гру талановитих артистів. Балет, який майже завжди є в репертуарі театрів опери і балету. Рекомендуємо стати свідком неймовірної історії і поринути в захопливу казку.

балет Лускунчик

Наповнена коханням опера "Богема"

Відома у всьому світі постановка про нещасне кохання поета Рудольфа і смертельно хворої Мімі. Ця постановка хоч і про сумне кохання, але вона користується великою популярністю серед глядачів і є одною з найпопулярніших творів в репертуарі відомих театрів. Відчути хвилювання головних героїв на собі допоможе неймовірна гра талановитих артистів. Не пропустіть можливість стати учасником неймовірної історії кохання, яка зігріє кожного глядача в холодні грудневі дні.

опера Богема

Викриваюча опера "Бал-маскарад"

Зарядитися новорічним настроєм пропонуємо разом з артистами опери «Бал-маскарад». Глядачів вразять фантастичні сценічні образи, яскраві декорації, талановита гра учасників дійства. Балет не втрачає своєї популярності серед глядачів і його залюбки вносять в репертуар театрів, хоч і від заснування цього твору пройшло вже багато років. Захоплюючий сюжет, до якого без сумніву буде прикута увага кожного глядача. Кохання переплітається зі зрадою друзів, заклик дивитися на оточуючих людей не через «рожеві окуляри». Вистава, яка захопить з першої хвилини, і до останньої ноти глядач не зможе відвести погляд.

опера Бал-маскарад

У холодні дні кінця року, коли в душі вже панує передсвятковий настрій, не пропустіть неймовірної нагоди стати частиною театрального життя Львова. Досконало підібраний репертуар не залишить осторонь жодного шанувальника мистецтва. А серед великого списку легендарних постановок кожний глядач зможе обрати найбільш підходящий по духу твір.

Ще більшу добірку театральних вистав, а також інші культурні заходи міста Лева ви можете подивитися на сайті львівської афіші.


Читати також