Стартує прийом заявок на участь у V Міжнародному кінофестивалі «Світло»

Стартує прийом заявок на участь у V Міжнародному кінофестивалі «Світло». Новини культури 2019

Стартує прийом заявок на участь у V Міжнародному кінофестивалі «Світло»

З 10 січня 2019 року розпочнеться прийом заявок на участь у V Міжнародному кінофестивалі «Світло», який відбудеться у Києві наприкінці весни.

Кінофестиваль "Світло" – це некомерційний фестиваль, заснований у 2013 році ВГО «Спілка християнських письменників України» як платформа для популяризації та розповсюдження світлих, моральних, надихаючих, просвітницьких фільмів. Кінофестиваль об'єднує талановитих творчих людей, які створюють цікавий та якісний кінопродукт на теми, що стосуються кожного - патріотизм, взаємовідносини в сім’ї та суспільстві, сенс життя, моральні риси людини, її справжня краса.

Кінофестиваль «Світло» стрімко розвивається, залучаючи до участі режисерів та студії не тільки з України, але й багатьох країн світу та завойовує прихильність все більшої кількості глядачів.

Для того, щоб подати фільм, необхідно заповнити анкету на офіційному сайті: www.kinofest-svet.com.ua.

Стрічки розглядаються у 5-ти номінаціях: «Ігровий короткометражний фільм», «Документальний короткометражний фільм», «Анімація», «Соціальний ролик», «Музичний кліп».

Взяти участь у кінофестивалі можуть режисери та студії з будь-якої країни світу, фільми яких не пропагують аморальність, насильство і відповідають ідеї та духу кінофестивалю.

Створюємо та дивимося світле кіно разом!

Стартует прием заявок на участие в V Международном кинофестивале «Свет»

С 10 января 2019 года начинается прием заявок на участие в V Международном кинофестивале «Свет», который пройдет в Киеве в конце весны.

Кинофестиваль "Свет" - это некоммерческий фестиваль, основанный в 2013 году ВОО «Союз христианских писателей Украины» как платформа для популяризации и распространения светлых, моральных, вдохновляющих, просветительских фильмов. Кинофестиваль объединяет талантливых творческих людей, которые создают интересный и качественный кинопродукт на темы, касающиеся каждого - патриотизм, взаимоотношения в семье и обществе, смысл жизни, моральные черты человека, его истинная красота.

Кинофестиваль «Свет» стремительно развивается, привлекая к участию режиссеров и студии не только с Украины, но и других стран мира и завоевывает благосклонность все большего количества зрителей.

Для того, чтобы подать фильм, необходимо заполнить анкету на официальном сайте kinofest-svet

Ленты рассматриваются в 5-ти номинациях: «Игровой короткометражный фильм», «Документальный короткометражный фильм», «Анимация», «Социальный ролик», «Музыкальный клип».

Принять участие в кинофестивале могут режиссеры и студии из любой страны мира, фильмы которых не пропагандируют безнравственность, насилие и соответствуют идее и духу кинофестиваля.

Создаем и смотрим светлое кино вместе!


Читати також