Фестиваль JoyFest 2019

Фестиваль JoyFest 2019. Афіша Київ. Програма фестивалю

Дні театру: на VII міжнародному театральному фестивалі JoyFest безкоштовно покажуть 19 вистав та 6 майстер-класів

Цього року на фестивальному майданчику вистави та воркшопи представлять театри з України, Ізраїлю, Угорщини, Ірану та Швеції. Традиційно вхід на всі заходи в рамках JoyFest – вільний.

Вересень – початок театрального сезону та фестивальної осені в столиці. Сьомий міжнародний театральний фестиваль JoyFest запрошує учасників та глядачів 26, 27, 28 та 29 вересня 2019 на найкращий майданчика Києва – гранд-хол готелю «Хрещатик».

На фестивалі на глядачів чекають: конкурсні та позаконкурсні вистави від театрів з різних країн, майстер-класи з акторської майстерності та воркшопи з сценічних боївок й реквізиту (українською та англійською мовами), нагородження учасників у різних номінаціях, розіграш подарунків від спонсору заходу – мережі ресторанів «Євразія», фотозона, різні цікавинки від партнерів. Вхід на фестиваль є безкоштовним для усіх глядачів. Відвідати захід можна без попередньої реєстрації.

«- JoyFest вже сьомий рік поспіль збирає на одному майданчику кращі українські та закордонні театри, досвідчених та високопрофесійних членів журі, викладачів, небайдужих партнерів. На наших глядачів чекають яскраві емоції та можливість прямо під час фесту долучитися до театрального мистецтва, відкрити в собі нові здібності та отримати натхнення від творчості учасників, - розповідає меценат та ідеолог проектів ГО «Міжнародний соціально-культурний проект «Джойфест» Дмитро Поліщук. – Як і в попередні роки нам вдалося зберегти безкоштовний вхід та безкоштовну участь у всіх активностях фестивалю, не дивлячись на те, що держава вкотре відмовила нам у фінансуванні. Для нас дуже важливо зберегти соціальну складову заходу та зробити театр доступним для кожного глядача. Цього року на JoyFest виступатимуть театральні колективи з України, Швеції, Ірану, Угорщини та Ізраїлю».

За семирічну історію фестивалю на майданчику JoyFest у Києві показали свою творчість театри з України (Київ та область, Донецьк, Дніпро, Харків, Вінниця, Берегово, Львів, Одеса, Хмельницький, Чернігів та ін.), Грузії, Вірменії, Словаччини, Литви, Єгипту, Румунії, Парагваю, Угорщини, Італії, Ізраїлю, Польщі.

Фестиваль отримав відмітку від Європейської асоціації фестивалів «EFFE Label 2019-2020».

Адреса проведення: готель «Хрещатик»; вул. Хрещатик, 14 (ст. м. «Майдан Незалежності»)

Програму #joyfest2019 шукайте на головній сторінці оф. сайту

Організатор: ГО «Міжнародний соціально-культурний проект «Джойфест»


Читати також