Ukrainian Open Cheerleading Cup-2019

Ukrainian Open Cheerleading Cup-2019. Підсумки

Вагомі здобутки учнів хореографічного відділення Дитячої школи мистецтв №6 на «Ukrainian Open Cheerleading Cup-2019", який нещодавно завершився у місті Києві, є продовженням їх переможних виступів на престижних змаганнях.

Ukrainian Open Cheerleading Cup-2019

Відкритий чемпіонат України з чирлідингу - одна з найочікуваніших подій серед прихильників чирлідингу та чирспорту – цього року зібрав більше 1,5 тисяч учасників з різних регіонів нашої держави.

Вихід на сцену кращого столичного спортивного комплексу «Меридіан», де проводився чемпіонат, став надзвичайно успішним для шкільного хореографічного колективу "Dance Art". У його складі більше 20 учениць хореографічного відділення Дитячої школи мистецтв №6, які навчаються у 2-6-х класах (викладач Анастасія Поліщук).

Колектив Dance Art

Ґрунтовна підготовка, високий рівень майстерності, що дозволив продемонструвати цікаву й складну програму, цілеспрямованість та воля до перемоги забезпечили чудовий результат. Талановиті дівчатка вибороли золоті нагороди у п'яти номінаціях, які були запропоновані організаторами чемпіонату – Федерацією чирлідингу та чирспорту України: Urban Cheer Solo, Performance Cheer Double, Trio Cheer Dance Show, Cheer Dance Double та Pom Dance.

Колектив "Dance Art", незважаючи на юний вік учасниць, і раніше вдало виступав на престижних всеукраїнських змаганнях і має чимало перемог та титулів.

Слід зазначити, що традиційно на хореографічному відділенні ДШМ №6 представлені різні види хореографії, включаючи сучасний танець та чирлідинг. При цьому освоєння базових знань хореографії є обов’язковою умовою для всіх, хто опановує у школі хореографічне мистецтво.

Колектив Dance Art

Активна участь у конкурсах, фестивалях та виступи на різних сценічних майданчиках мотивує юних хореографів та слугує запорукою їх успіхів.

Викладачі хореографічного відділення – самодостатні педагоги, кожен з яких відбувся як творча особистість у царині хореографії, про що свідчать їх численні особисті досягнення.

На змімках: учасниці колективу "Dance Art"


Читати також