Джордж Р. Р. Мартін самоізолювався та продовжує роботу над новою книгою

Джордж Р. Р. Мартін самоізолювався та продовжує роботу над новою книгою

Автор «Гри престолів» Джордж Р. Р. Мартін опублікував в своєму особистому блозі новий пост, в якому обговорив пандемію коронавіруса COVID-19 і розповів, як йде робота над новою книгою. За його словами, він прекрасно усвідомлює, що знаходиться в групі ризику, тому повністю відмовився від контактів з випадковими людьми. Завдяки цьому у нього з'явилося більше часу для написання «Вітрів зими».

«Всім, хто переживає за мене: так, я знаю, що через свій вік і фізичне здоров'я перебуваю в найвразливішій групі населення, - написав Мартін. - Але на даний момент я відчуваю себе нормально, і ми прийняли всі розумні запобіжні заходи. Я перебуваю у віддаленій, ізольованій локації, мені допомагають тільки мої співробітники. Я ні з ким не спілкуюся і не виходжу в місто».

«По правді кажучи, я більше часу проводжу в Вестеросі, ніж в реальному світі, пишу кожен день, - продовжує письменник. - Ситуація в Семи Королівствах важка, але тут все може стати тільки гірше. Мене не покидає відчуття, що ми живемо в фантастичному романі. Але не в тій фантастиці, в якій я мріяв опинитися дитиною, з містами на Місяці, колоніями на Марсі, домашніми роботами, запрограмованими Трьома Законами, і літаючими машинами. Яким би старим я не був, я не можу пригадати, щоб мені доводилося стикатися з чимось подібним, що трапилося за останні тижні».

Мартін додав, що через коронавірус тимчасово припинили роботу його кінотеатр Jean Cocteau Cinema та некомерційна організація Stagecoach Foundation. При цьому його співробітники будуть і далі отримувати зарплату.

Письменник також нагадав, що один з кращих способів скоротати час в карантині - це книги. Його книжковий магазин Beastly Books поки не закривається і готовий розсилати книги (вони будуть попередньо оброблені) всім бажаючим.

В кінці Мартін додав інструкцію, як правильно мити руки під «Літанію проти страху» з «Дюни» Френка Герберта.

Лтаня проти страху


Читати також