27-08-2020 Розваги 209

Гурт «Шосте Чуття» презентує неординарну та запальну композицію «Зачаруй»

Гурт «Шосте Чуття» презентує неординарну та запальну композицію «Зачаруй»

Пісня була написана спонтанно, у вирі творчості, але навколо неї було багато зволікань: чи включати її в альбом «Безмежність», потім чи прем‘єрити окремо синглом. Адже, кожна пісня для гурту, як витвір чогось надзвичайного - довго опрацьовується. А «Зачаруй» - це спонтанність і нестандартна пісня.

Та місяць тому назад, коли гурт виступав на своєму першому концерті після карантину та виконав пісню «Зачаруй», здійнялася буря емоцій та відгуків від фанів щодо пісні. Вона привернула увагу аудиторії. І «Шосте Чуття» вже з впевненістю готові прем‘єрити пісню «Зачаруй».

«Якщо мене б запитали, а так і буде, про що пісня? І якщо б я відповів, що про кохання, то напевно б збрехав. Насправді, пісня про бурю емоцій, які виникають, коли ти хочеш бути з людиною, яка для тебе особлива, ти думаєш про неї кожну хвилину свого життя, але наче не можеш зустрітися з нею, спіймати її в обіймах. Вона як щось містичне і недосяжне. Ти її бачиш і не можеш доторкнутися. Вона тебе все більше зачаровує, і її недосяжність манить. Та чи можливо спіймати щось містичне та недосяжне?...» - говорить лідер гурту Михайло Бучковський.

На днях гурт «Шосте Чуття» відзніме не менш містичний відеокліп на пісню «Зачаруй». Та це ще не все за декілька тижнів вийде серія інтерв‘ю лідера гурту, Михайла Бучковського з найвідомішими зірками українського шоу бізнесу юв межах проекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project”.



Читати також