12-07-2021 Розваги 587

Кохай. Прем'єра пісні гурту Sergey Kroitoru на порталі Експеримент

Кохай. Прем'єра пісні гурту Sergey Kroitoru на порталі Експеримент

Гурт Sergey Kroitoru випустив новий сингл "Кохай". Пісня була створена виключно для літнього настрою і є приміром танцювального рок-жанру.


Сингл "Кохай" був записаний в 2021 році, і також планується випустити відео до пісні наприкінці літа. Реліз цього синглу - новий початок в історії гурту. Пісня, в першу чергу, відображає літній настрій у формі ритмічного року, жанру який доволі складно не впізнати. Ціль пісні: донести веселий і легкий настрій цього літа до слухачів, незважаючи, що це рок.
Цікавий момент. Коли знімали кліп на пісню, то одна з локацій була в полі, і під час зйомки, збирала врожай пшениці техніка, яку ми зпершу не помітили вдалині. Коли помітили нас працівники і те, що ми робимо - нам перепало немало цікавих слів:) Але матеріал був відзнятий все ж таки:)

Кохай без зайвих слів, якщо любиш свою другу половинку. Для гурту це пісня означає новий початок в своєму музичному розвитку.

Планується вихід відео до пісні. Вже в мережі можна знайти декілька кліпів гурту і два останні альбоми. Також слухачі завжди зможуть без проблем бути в курсі останніх релізів завдяки соцмережам.

Гурт Sergey Kroitoru бажає всім слухачам і глядачам - літнього ,чудового настрою на весь рік!


Читати також