29.05.2021
Розваги
eye 560

Актори озвучання розповіли, чого чекати від нового сезону Ріка та Морті

Сексуальні пригоди Бет і Джері. Рік та морті. 5 сезон

Актори озвучування мультсеріалу «Рік та Морті» Сара Чок, Кріс Парнелл і Спенсер Греммер розповіли, що 5 сезон буде частково присвячений сексуальному життю Бет і Джеррі.

Шлюб Бет і Джеррі пережив за чотири сезони злети і падіння. Герої навіть були на межі розлучення. Однак до п'ятого сезону відносини подружжя будуть міцнішими, ніж будь-коли в шоу. У бесіді з Inverse Чок, яка озвучує Бет, зазначила, що героям буде дуже весело:

«Це веселий сезон для Бет і Джеррі».

Рік та Морті. 5 сезон

У трейлері показали сцену з парою в дусі «Повсталого з пекла». Цілком ймовірно, це одна з «сексуальних пригод», про які розповів в цьому ж інтерв'ю Парнелл, чиїм голосом говорить Джеррі:

«Багато сексуальних пригод. 5 сезон в основному присвячений сексуальному життю Джеррі і Бет. Шоу детально вивчить це питання».

Хоча в цілому актори досить іронічно прокоментували цю арку, їх колега Греммер (Саммер) цілком серйозно підтвердила, що «в п'ятому сезоні буде більше сексу». Провокаційних сцен в мультсеріалі було багато, але в новому сезоні творці шоу Джастін Ройланд і Ден Гармон, схоже, вирішили зробити видовище ще більш сміливим.

Звичайно ж, фанатів особливо хвилює таємниця клону Бет. А після коментарів зірок «Ріка і Морті» багатьох напевно буде цікавити, чи зі справжньою Бет відправиться в «сексуальні пригоди» Джеррі.

Прем'єра 5 сезону мультсеріалу «Рік та Морті» запланована на 20 червня.


Читати також


up