Виставка "Зимова фантазія"

Всеукраїнська виставка "Зимова фантазія". Арт-кластер. Афіша Львів 2021

До всеукраїнської виставки-конкурсу «Зимова фантазія» долучились як професійні художники так і аматори і студенти львівських коледжів. Після відбору професійного журі під керівництвом видатної мистецтвознавці Зоряни Лильо-Откович прийнято 25 картин та 20 світлин різноманітних стилів та жанрів.

Цей проект співпраці Львівського "Арт-кластера" і мистецької групи "Підземка" призван об'єднати усі регіони України через живопис. Важливою умовою для відбору до цього конкурсу стало час створення - з 2020 по 2021 рік, тим самим ми даємо можливість глядачеві побачити найсвіжіши роботи, створені за час карантину. Цей період для свідомості і усвідомлення себе і світу в цілому дуже цікавий і новий. І ми сподіваємося, що і глядачі і творці зможуть в цьому проекті дізнатися щось нове для себе.

Вільний доступ дозволить відвідати якомога більшій кількості дорослих і дітей. Переможець цього конкурсу отримає персональну виставку у Львові – спонсор Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука.

Урочисте відкриття с музичним супроводом студентів музичної академії.
Виставка відкрита для вільного відвідування щодня, крім суботи з 10 до 17.00.

Урочисте відкриття 12 лютого о 17.00.

Кількість учасників обмежена.

Куратор: Марго Пугаченко
Організатори: «Арт-кластер», «Підземка»

Медіатека Мультиплекс «Під Спільним дахом»
Львів, вул. Симоненка 10

12 лютого - 12 березня 2021

Вхід безкоштовний
Телефон для довідок: +38 068 479 7853


Читати також