07-02-2021 Розваги 79

«Джазовий квартирник». Caribbean Club

«Джазовий квартирник». Caribbean Club. Афіша Київ 2021

Caribbean Club Concert Hall та Radio Jazz презентують серію музичних вечорів «Джазовий квартирник»:

8 лютого: Ivonika

Молода джазова співачка Ivonika виступить у супроводі струнного тріо «New Tone» та віртуозного музиканта Олександра Ремеза. Музиканти готують програму легендарних композицій Рея Чарльза, Арети Франклін, Емі Вайнгауз, Сема Кука, Етти Джеймс, Отіса Реддінга та оригінальні авторські композиції.

«Це буде особливий концерт. Ми готуємо спеціальну програму, в якій поєднаємо соул, струнні і ритм-секцію. Буде красиво та емоційно!», – розповіли музиканти.

9 лютого: концерт французького шансону «Мій Париж» від Наталі Пічкур

Париж любив і Наполеон, і Оноре де Бальзак, і Олександр Дюма. А як його любили Едіт Піаф і Даліда, Ів Монтан і Мірей Матьє, Шарль Трені і Джо Дассен. Всю свою любов великі шансоньє Франції поклали на пісенний вівтар. Мелодійні і зворушливі пісні, вони відносять думки на затишні паризькі вулички, дарують радість життя і прискорюють биття серця.

Парижу пощастило, адже практично кожна пісня Едіт Піаф передає його шарм і дух свободи. Києву пощастило, адже 9 лютого в Caribbean Club відбудеться концерт французького шансону «Мій Париж» від фіналістки «Голосу країни» та солістки «Notre Dame de Paris» Наталі Пічкур.

15 лютого: Aniko Dolidze Big Band

15 лютого унікальний джазовий оркестр Aniko Dolidze Big Band на чолі з вишуканою леді українського джазу Аніко Долідзе виступить з новою романтичною програмою «Для Закоханих».

У програмі вечора композиції про кохання – найважливіше почуття в житті кожної людини: My one and only love, Love is here to stay, Lullaby of birdland, Time after time та інші найромантичніші джазові композиції у виконанні джазового оркестру.

21 лютого: «Cosy Oleksa» з програмою «Getting Started»

Що може бути краще за келих улюбленого напою у затишній атмосфері під чудовий ритм-н-блюз? Саме таку можливість пропонує молодий музичний гурт «Cosy Oleksa» – сольний проєкт Олекси Філіппенкова, відомого прихильникам рок-н-ролу усієї країни та за її межами.

«Getting Started» – перший великий сольний концерт колективу «Cosy Oleksa», який поєднав на одній сцені музикантів від джазу до блюзу. В авторській програмі гурту можна насолодитися запальними ритмами від соулу до ритм-н-блюз.

28 лютого: Yiddish Jazz Show у виконанні співачки GOLDA та Freedom Ballet

Yiddish Jazz Show – це музична вистава з елементами імерсивного театру, де гість одночасно і глядач, і герой дійства. Ідеолог проєкту – співачка GOLDA (Тетяна Амірова) – з дитинства знайома з цими піснями, їх віковою історією та особливим характером. У компанії з топовими українськими джазовими музикантами GOLDA знаходить нове прочитання забутим пісням, вдихає в них свіжість та змушує полюбити ці пісні навіть тих, хто до сих пір був зовсім не знайомий з єврейською культурою.

«Музичний спектакль Yiddish Jazz Show вже тричі відбувся з успіхом в столичному Caribbean Club. Це гарна традиція, до якої приємно повертатися знову і знову, — розповідає GOLDA. — У цій програмі найголовніше – це атмосфера свята. Декорації, шоу, живий бенд, постановочні номери, костюми і танці від Freedom Ballet. Коли це все разом оживає на сцені – неможливо відірватися!».

Дізнатися детальніше про кожну подію та придбати квитки можна на сайті caribbean.


Читати також