14-07-2021 Розваги 275

ПМС. Прем'єра пісні гурту Fimbers на порталі Експеримент

ПМС. Прем'єра пісні гурту Fimbers на порталі Експеримент

Перша в Україні пісня від суму та нудьги.

Гурт Fimbers презентує трек під назвою "ПМС". Цей трек увійде у перший міні-альбом гурту, під назвою "Медленно но верно". Його гурт планує випустити до кінця 2021-го року. Зараз група активно дає виступи на підтримку свого нового релізу.


Пісня була створена, коли увесь бенд їхав у авто, ввімкнув радіо аби послухати музику. І через деякий час втомився, бо майже всі пісні написані про фатальне або вбивче кохання, про розлуку та інші сумні події. І музиканти не почули жодної веселої, драйвової та крутої пісні, яка заряжає на життя, яка змусить тебе забути про все та круто відірватись, де би ти не був. Пісня про радість, про щастя, яке можна отримувати від життя.

Своєю піснею ми хочемо дати людям радість, позитив і справжній трек для усіх крутих вечірок. Ми написали цю пісню саме для того, аби люди під неї посміхалися, танцювали та ні про що не думали.
"Грустных песен уже сполна. Слушайте их сами". Ось який внутрінній стан був у нас, коли ми писали цей трек. Реліз цієї пісні означає для нас нову еру нашого колективу - еру драйву та крутих, а головне позитивних емоції. Під час створення пісні ми відчували ейфорію, у нас тремтіли коліна, наші обличчя не полишала посмішка, бо ми робили саме ту пісню, якої кожному із нас так не вистачало.
У 2020му році ми вже випустили 4 англомовні сингли, які можна послухати на будь-якій платформі. А потім вирішили сконцентруватись на україно та російськомовних піснях. Випустили наш новий сингл "ПМС" , активно виступаємо та працюємо над записом альбому.

Читати також