Пунктуаційне місилово у п'ятому кліпі дуету Krapka;KOMA

Новини музики. Новий кліп від Krapka;KOMA

Мультиінструментальний львівський дует Krapka;KOMA вже за традицією випускає нову музику разом із візуальним підкріпленням.

Тож, 15-го жовтня відбудеться прем’єра Running Round - синглу, з дещо новим для гурту звучанням - більш нюджазово-соульним, та кліпу з повністю новим форматом відео-робóти, у якій твориться справжнє “пунктуаційне й анімаційне місилово” на перетині реального й мальованого.

Пісня була написана ще взимку 2020-го, коли Іра та Альона зимували в сонячній Іспанії після активного осіннього концертного сезону. Під час відпочинку якраз був час оглянутися на музичну біганину (чи то їзданину :D), і так народився текст про те, як за купою ніби то й приємних справ іноді забуваєш, для чого взагалі все це робиш і як насолоджуватися процесом.

Щоб трансформувати музичний твір у музичний кліп, дівчата звернулися до відеографки Гали Козютинської зі студії “What If” і ось що з того вийшло:

Все почалося зі слів «роби, що хочеш, ми тобі довіряєм!» Це не могло не підкупити. Так і почалася наша подорож у світ уяви.

Мені було цікаво зрозуміти, хто ж такі Крапка;Кома, нащупати щось, що відрізняє гурт від інших гуртів. Це і пошук кольорової гами, образів, настрою, візуального стилю всього кліпу...

Новий кліп від Krapka;KOMA

Команда, яка працювала над кліпом - це 3 людини, не рахуючи виконавиць: я, мій напарник Віктор (який займався роботою з грін скріном, анімацією, допомагав на зйомках та був присутній на всіх етапах виробництва) і наша ілюстраторка Катя (яка створювала деякі ілюстрації та анімації).

Цікаво було також мені особисто охопити стільки ролей на одному проекті. Від пошуку костюмів, макіяжу, зачісок, до монтажу, створення графіки, режисури і т.д. Необхідно було лише довіритись інтуїції та уяві, яка чітко бачила кінцевий результат.


Робота над таким божевільним музичним відео захоплює тим, що можна вимкнути тормоз своєї фантазії й просто насолоджуватися процесом, без обмежень і без страху зробити щось неправильно.“

Новий кліп від Krapka;KOMA


Читати також