19-11-2021 Розваги 286

Чон Хо-йон підписала контракт із Creative Artists Agency

Чон Хо-йон

Південнокорейська актриса Чон Хо-йон, яка зіграла одну з головних ролей у серіалі «Гра в кальмара» (Ojingeo geim), підписала контракт із каліфорнійським агентством талантів CAA (Creative Artists Agency) – про це повідомляє видання Deadline. Агентство співпрацює з багатьма голлівудськими акторами, режисерами, музикантами та спортсменами, а також воно вважається однією з найсильніших кадрових компаній у Лос-Анджелесі. Контракт із ними дозволить Чон Хо-йон отримувати більше запрошень для зйомок у голлівудських проектах.

У серіалі «Гра в кальмара» Чон Хо-йон зіграла Кан Се Бек або гравця під номером 067. Взяти участь у смертельних іграх задля отримання великого грошового виграшу героїню підштовхнуло рішення перевезти матір із Північної Кореї до Південної.

«Гра в кальмара» стала справжньою сенсацією на стрімінг-сервісі Netflix, прославивши акторів із серіалу далеко за межами Південної Кореї. Зараз відомо, що серіал матиме другий сезон і його творець — Хван Дон-хек — уже працює над продовженням.


Читати також