12-01-2022 Розваги 103

У фільмі «Пила 10» може відбутися поверненя Джон Крамер Тобіна Белла

У фільмі «Пила 10» подробиці

Схоже, на фанатів чекає незвичайна частина «Пили». У Мережу втекли можливі подробиці сюжету фільму «Пила 10».

До потенційно незвичайної стрічки франшизи Джеймса Вана і Лі Воннелла може повернутися Джон Крамер – і саме у виконанні Тобіна Белла.

Як пише One Take News, нова частина культової франшизи виявиться сольником Крамера – серійного вбивці, відомого як Конструктор та Пила. Історія буде розказана від імені Крамера, а не жертв його суворих ігор, як це було у попередніх картинах.

Зважаючи на все, фірмових пасток Пили буде мало.

Дія «Пили 10» розгорнеться до подій, що сталися у фільмі «Пила 3». Який саме період життя Джона буде показано у «Пилі 10», не уточнюється.

Джон Крамер помер якраз у «Пилі 3», так що приквел міг би розкрити важливі події, що передували його смерті. Наразі не планується повернення інших персонажів серії.

Lionsgate інформацію не підтверджувала. Проте сценарист нової «Пили» Джош Столберг у грудні 2021 року натякнув, що мова справді може йти про Крамера.

Також автор пообіцяв багато крові – без жорстоких ігор Конструктора справа все ж таки не обійдеться.

Джон Крамер з'явився майже у всіх частинах «Пили», незважаючи на свою загибель у третьому фільмі. Лиходія немає лише у спін-офі «Пила: Спіраль» – у трилері можна побачити лише фото з ним.


Читати також