15-01-2022 Розваги 144

Сторм Рейд зіграє у серіалі «Останні з нас»

Останні з нас

Зірка «Загону самогубців: Місія навиліт» та «Ейфорії» Сторм Рейд підтвердила, що вона з'явиться в серіалі «Останні з нас» HBO з гри The Last of Us. Актриса розкрила, що зіграє Райлі, та показала свій образ.

Радісною новиною Рейд поділилася в Twitter. Акторка написала, що зіграє Райлі, і виклала концепт-арт із образом її героїні.

У коментарі Рейд написала: «У мене є новини. Дуже рада приєднатися до акторського складу серіалу «Останні з нас» у ролі Райлі. Давайте приступимо до роботи. 2022-й вже має яскравий вигляд».

У грі The Last of Us Райлі лише згадується, а її історія розповідається у додатку The Last of Us: Left Behind. Приквел The Last of Us розкриває подробиці відносин Райлі та Еллі, яку в серіалі грає Белла Рамзі. Доповнення показує, наскільки важливу роль відіграла Райлі у житті Еллі. А якщо Райлі з'явиться в серіалі, то на глядачів чекають емоційні флешбеки.

Дія серіалу «Останні з нас» розгортається через 20 років після того, як страшна пандемія зруйнувала цивілізацію.

У постапокаліптичному світі контрабандисти Джоел та Тесс у виконанні Педро Паскаля та Ганни Торв беруться за важливе завдання. Героям необхідно вивезти із карантинної зони дівчину на ім'я Еллі, яка має вплинути на боротьбу з вірусом. Під час подорожі героям доводиться стикатися з моторошними монстрами та підступними бандитами.

Шоураннерами виступають Крейг Мейзін («Чорнобиль») та творець гри Ніл Дракманн. До акторського складу ще входять Габріель Луна та Ніко Паркер. У 1 сезоні «Останні з нас» буде 10 серій.

Прем'єра очікується у 2022 році.


Читати також