15-01-2022 Розваги 157

Андроїди наступають: вийшов трейлер комедії «Критичний баг» від Netflix

критична помилка трейлер

Французька науково-фантастична комедія «Критичний баг» отримала повноцінний трейлер. Netflix планує показати картину 11 лютого.

Режисером фільму «Критичний баг» виступив Жан-П'єр Жене. Раніше метр подарував кінематографу такі шедеври, як «Амелі» та «Місто втрачених дітей». Новий фільм присвячений повстанню технологій проти людини.

У картині демонструється світ майбутнього, коли люди повсюдно взаємодіють із штучним інтелектом.

Нові андроїди вирішують захопити світ, а домашні роботи-помічники залишаються на боці своїх власників і, щоб уберегти від лиха, ховають їх у власному будинку. Ось тільки в одній із кімнат у людей виникає конфлікт.

Судячи з трейлера, на глядача чекає яскравий фільм із химерними декораціями, що поєднують у собі сучасний стиль та атмосферу середини 20 століття.

До акторського складу фільму «Критичний баг» увійшли: Домінік Пінон, Ельза Зільберштейн, Андре Дюссольє, Ізабель Нанті, Альбан Ленуар, Клод Перрон, Стефан Де Гродт, Юссеф Гажді, Клер Шуст та Франсуа Леванталь.

Цікаво, що Жан-П'єр Жене заявив про себе після шестирічної перерви.

Попередньою роботою режисера став телевізійний історичний фільм «Казанова» з Дієго Луною у 2015 році, після якого він не створював повнометражні проекти до сьогодні.


Читати також