19-01-2022 Розваги 126

Один персонаж із серіалу «Миротворець» повернеться у новому фільмі DC

Миротворець 2022

Автор серіалу «Миротворець» Джеймс Ганн підтвердив, що як мінімум один персонаж шоу повернеться в новому фільмі DC.

«Миротворець» увів у кіновсесвіт DC цілу групу нових яскравих героїв, з якими Ганн не хоче прощатися. Автор вже збирається зняти 2 сезон – чекає на схвалення від HBO Max.

Проте персонажі серіалу продовжать свою подорож і поза «Миротворцем», про що Ганн розповів The Hollywood Reporter: «Це частина всесвіту DC, тому вони можуть використовувати цих персонажів. Один із героїв з'явиться у майбутньому великому фільмі DC. Ми всі пов'язані між собою. Хто знає, яку роль ці персонажі відіграють у майбутньому?»

Ганн порівняв героїв «Миротворця» із командою «Вартових Галактики» зі своєї однойменної трилогії Marvel. Каже, до виходу «Вартових Галактики» ніхто до пуття не знав про цих хлопців. А в результаті Вартові зіграли важливу роль у фільмах «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Фінал».

Джеймс Ганн не розкрив ім'я персонажа «Миротворця» та назву фільму, в якому цей хтось засвітиться. У майбутніх проектах DC цілком може повернутися головний герой «Миротворця» Миротворець (Джон Сіна).

Або ж мова про його нових партнерів – глядачі були б раді побачити нові пригоди, наприклад, Лінчувача (Фредді Строма) або Адебайо (Данієль Брукс).


Читати також