20-01-2022 Розваги 106

Режисер Адам МакКей запевняє, що реальний номер сексу по телефону потрапив до «Не дивіться вгору» випадково

Режисер Адам МакКей 2022

Постановник спробував прояснити казус, що стався.

У зірковій сатиричній комедії про кінець світу «Не дивіться вгору» є момент, коли персонаж Леонардо ДіКапріо під час виступу по телебаченню пропонує наляканим американцям звертатися на безкоштовну гарячу лінію, спеціально створену урядом. "Телефонуйте за номером 1-800-532-4500 для душевного спокою", - впевнено говорить астроном Рендалл Мінді.

Не дивіться вгору. Секс по телефону. Номер

Незабаром після прем'єри з'ясувався цікавий факт: виявляється, цей номер належить службі сексу по телефону. З огляду на сатиричну передумову фільму, багато хто сприйняв це як тонкий гумор творців, однак у недавньому коментарі для видання People режисер-сценарист картини Адам МакКей остаточно прояснив ситуацію. Виявляється, що це чиста випадковість:

«Ми збиралися спеціально зробити свою гарячу лінію, але не змогли все продумати, і у нас не вистачало часу, щоб пробити номер телефону, так що це просто випадковий набір цифр. Ми не припускали, що це якась лінія сексу по телефону. Чиста випадковість, не більше. Якщо тільки хтось із Netflix або нашої команди не зробив цього без мого відома, у чому я дуже сумніваюся, то навмисне на це ніхто не пішов би».

Незважаючи на змішану критику, картина МакКея дуже швидко увійшла до найуспішніших оригінальних фільмів Netflix, поступившись за кількістю переглядів лише «Червоному повідомленню».


Читати також