22-01-2022 Розваги 649

Новини кіно за тиждень. 22.1.2022

Новини кіно за тиждень. 22.1.2022

Вашій увазі пропонуємо найцікавіші новини зі світу кіно за цей тиждень. Приємного читання.

Кірстен Данст зніметься у новому фільмі режисера «Із машини»

Кірстен Данст 2022

Зірка оригінальної трилогії «Людина-павук» та байопіка «Марія-Антуанетта» Кірстен Данст зіграє у наступному проекті номінанта на «Оскар» Алекса Гарленда («Із машини, «Анігіляція»). Фільм називатиметься «Громадянська війна» (Civil War); його дія розгорнеться у недалекому майбутньому. «Війну» профінансує студія A24.

Деталі оригінального сценарію, який також написав Гарленд, не розголошуються. Крім Данст у стрічці з'являться Вагнер Моура («Нарки»), Кейлі Спені («Погані часи в “Ель-Роялі”») і Стівен Гендерсон («Дюна»). Попереднім проектом Гарленд був сай-фай-серіал «Розробники» для каналу FX.

Нещодавно він закінчив зйомки свого третього повнометражного фільму «Люди» (Men) з Джессі Баклі. Реліз очікується цього року.

Данст була номінована на «Золотий глобус» та премію SAG за свою роль у вестерні Джейн Кемпіон «У руках пса». Нещодавно актриса заявила, що хоче повернутись до ролі коханої Людини-павука Мері Джейн.

Новий фільм «Місія нездійсненна» перенесли на рік уперед

Новий фільм «Місія нездійсненна»

Студія Paramount знову відклала реліз сьомої та восьмої частин бойовика «Місія: нездійсненна». Сьомий фільм вийде у США 14 липня 2023 року (замість 30 вересня 2022-го), тоді як восьма стрічка з'явиться у кінотеатрах 28 червня 2024 року (замість 7 липня 2023-го). Причиною перенесення стала пандемія коронавірусу.

Прем'єра «Місії 7» спочатку була запланована на липень 2021 року, але згодом була змушена змінити графік.

До ролі спецагента Ітана Ганта повернеться Том Круз. Режисером обох частин знову виступить Крістофер Маккворрі («Місія 5-6»). У картинах також знімалися Вінг Реймз, Ребекка Фергюсон, Гейлі Етвелл, Ванесса Кірбі, Анджелла Бассетт, Саймон Пегг, Кері Елвес та ін.

Паралельно Paramount змушена була пересунути реліз третьої частини горору «Тихе місце» з березня на вересень 2023 року. За постановку триквела візьметься режисер «Свині» Майкл Сарноскі.

Режисер «Не дивіться вгору» повідомив про неможливість створити кумедний для всіх фільм

Адам Мак-Кей 2022

Режисер сатиричної комедії «Не дивіться вгору» (Donʼt Look Up) Адам Мак-Кей висловився щодо критики у бік його нової роботи. На думку режисера, створити смішну абсолютно для всіх комедію просто неможливо.

«Комедія завжди суб'єктивна. Деякі люди думатимуть, що побачене надто смішне чи дурне, або їм зовсім начхати на це — все так і влаштовано. Ви ніколи не зможете зняти фільм, який сподобається всім», - повідомив Мак-Кей.

Кінокритики не оцінили фільм Мак-Кея, який вийшов на стрімінг-сервіс Netflix: на сайті-агрегаторі Metacritic загальна оцінка складає 49. Огляд на тому ж сайті — 6,5 з 10.

Комедія «Не дивіться вгору» зібрала вражаючий акторський склад: Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лоуренс, Меріл Стріп, Джона Гілл, Кейт Бланшетт, Тімоті Шаламе, Аріана Гранде та інші.

Фільм розповідає про те, як двоє звичайнісіньких астрономів Кейт Дібіаскі (Лоуренс) і доктор Рендалл Мінді (Ді Капріо) випадково дізналися про комету, яка неминуче зіткнеться із Землею і призведе до загибелі всіх людей. У спробі донести до уряду інформацію про неминучу катастрофу вони стикаються з тим, що їх не сприймають серйозно. Тому головні герої вирішують розповісти про катастрофу всім жителям планети, чого б це їм не вартувало.

Композитор Майкл Джаккіно презентував головну музичну тему «Бетмена»

Композитор Майкл Джаккіно

Оскароносний композитор Майкл Джаккіно («Людина-павук: Додому шляху нема», «Доктор Стрендж», «Вперед і вгору») поділився повною версією великої музичної теми «Бетмена» Метта Рівза.

Атмосферна композиція триває майже 7 хвилин, і, як зазначив у Twitter режисер кінокоміксу, цей трек був написаний задовго до початку зйомок і навіть до затвердження Роберта Паттінсона на головну роль.

«Мій блискучий друг написав цю музику ще до того, як зняв перший кадр. Пам'ятаю, як слухав її у своїй машині разом із продюсером Діланом Кларком, перш ніж ми прибули на екранні проби з Робертом Паттінсоном. Нас обох кидало в тремтіння» - каже Рівз.


Сам же Джаккіно неодноразово висловлював своє захоплення з приводу проекту, а минулого року з гордістю зазначив, що Рівз надав йому у роботі повну творчу свободу. Йому дуже подобається підхід постановника до матеріалу та обраний напрямок, завдяки якому чергова історія Темного лицаря, на його думку, виглядає справді свіжою.

У майбутньому детективному екшен-трилері глядачів познайомлять із тридцятирічним Брюсом Вейном (Паттінсон), який лише кілька років бореться з криміналом Готема.

У новому фільмі на нього чекає зустріч із маніяком Загадником (Пол Дано), який дізнався про якусь таємницю його сім'ї, місцевою злодійкою Жінкою-кішкою (Зої Кравіц) та гангстером Пінгвіном (Колін Фаррелл).

Українська прем'єра «Бетмена» відбудеться 3 березня.

Хробака, що вбиває павуків, назвали на честь Джеффа Деніелса

Хробак Джефф Деніелс

Вчені з Каліфорнійського університету виявили новий вид паразитичних хробаків-нематодів. Від своїх побратимів вони відрізняються тим, що заражають і вбивають павуків-птахоїдів. Завдяки цій особливості хробаків назвали Tarantobelus jeffdanielsi на честь актора Джеффа Деніелса.

«У фільмі “Арахнофобія” персонаж Деніелса вбивав павуків, так само, як це роблять і нещодавно виявлені нематоди» - Адлер Діллман, паразитолог Каліфорнійського університету.

Сам Джефф Деніелс відреагував на цю новину з властивим йому гумором: «Коли я вперше почув, що на мою честь назвали новий вид нематод, то подумав: "Що? Ми з ними що, схожі?" Чесно кажучи, я задоволений цією даниною поваги мені і “Арахнофобії”. Ви не досягнете справжнього визнання в Голлівуді, поки ваші заслуги не оцінять фахівці паразитології».

Комедійний горор «Арахнофобія» (Arachnophobia) вийшов у 1990 році і згодом завоював культовий статус.

Деніелс відіграв у ньому головну роль - доктора Росса Дженнінгса, в чиєму містечку завелися смертельно небезпечні павуки.

Серіал «Гра в кальмара» продовжили на 2 сезон

2 сезон, Серіал Гра в кальмара

Netflix офіційно продовжив серіал «Гра в кальмара» на 2 сезон. Сервіс збирається розширити свій головний хіт до цілого всесвіту.

Як пише Variety, плани на 2 сезон шоу підтвердив генеральний директор і директор з контенту Netflix Тед Сарандос. Бос сервісу сказав, що 1 сезон «Гри в кальмара» проклав основу для створення нового всесвіту: «Зрозуміло [другий сезон буде]. Всесвіт "Ігри в кальмара" тільки почав рости».

Створення всесвіту за «Грою в кальмара» означає, що на фанатів чекають не лише нові сезони оригіналу, а й спін-офи. А ще Сарандос натякнув на можливість виходу ігор.

Говорить, «Гра в кальмара» стала однією з головних розважальних франшиз Netflix, які мають потенціал зростання за межами сервісу – можуть надходити у продаж тематичні товари та ігри.

Вперше про можливе продовження «Гри в кальмара» на 2 сезон повідомив шоураннер Хван Дон Хьок ще в листопаді 2021 року. Автор тоді підтвердив, що у нових серіях повернеться Сон Гі Хун у виконанні Лі Чон Че.

Дон Хьок не став спойлерити сюжет, але натякнув, що герой зробить великий внесок у розвиток світу шоу.

Стартували зйомки другої частини фільму «Шпигун, вийди геть!» з Гарі Олдманом

«Шпигун, вийди геть! 2 частина

Гарі Олдман повернеться до ролі агента Джорджа Смайлі в сиквелі детективного трилера «Шпигун, вийди геть!».

За даними порталу Production Weekly, вчора почалися зйомки продовження, яке отримало назву «Команда Смайлі» (Smiley's People).

В основу сюжету ляже однойменний роман Джона Ле Карре, що завершив неофіційну «Трилогію Карли», до якої також входить проміжна книга «Великий школяр».

Літнього шпигуна востаннє викликають з відставки для розслідування загадкової смерті одного з його старих агентів — колишнього радянського генерала, який був головою естонської емігрантської служби, що базується в Лондоні.

Смайлі з'ясовує, що за вбивством стоїть його заклятий ворог – радянський шпигун Карла.

Режисером виступить Томас Альфредсон, який поставив першу частину, а також «Сніговика» та «Впусти мене». Оригінальна стрічка вийшла у 2011 році.

Багатьом вона запам'яталася зірковим акторським складом: на екрані компанію Олдману склали Колін Ферт, Том Гарді, Марк Стронг, Бенедикт Камбербетч, Костянтин Хабенський, Світлана Ходченкова та інші відомі артисти.

Про акторський склад другої частини на даний момент інформації немає. Чутки про створення сиквела з'явилися майже відразу після релізу першої частини.

Наприкінці листопада 2011 Олдман зазначив, що обговорення потенційного продовження вже почалося. Причини 11-річної затримки не розкриваються. Виробничі терміни «Команда Смайлі» тримаються в секреті.

Зірка «Баффі» назвала Джосса Відона «тиранічним самозакоханим босом»

Актриса Каризма Карпентер Баффі

Актриса Каризма Карпентер, відома за своєю роллю у «Баффі — винищувачки вампірів», відповіла на коментарі режисера Джосса Відона щодо звинувачень у некоректній поведінці, які сипалися на нього протягом останнього року.

За словами Відона, він був спантеличений розповіддю Карпентер, яка повідомила, що режисер називав її товстою під час четвертого місяця вагітності.

На звинувачення на свою адресу Відон сказав, що «був неввічливий».

«Більшість моїх вражень від Каризми були чудовими та чарівними. Іноді вона сперечалася відносно своїх реплік, але ніхто не міг так міцно висловлюватися, як вона. Я не називав її товстою».

Актриса відповіла на це в пості Instagram, назвавши Вїдона «тиранічним самозакоханим босом, який досі не може нести відповідальності і просто перепросити».

Вона зазначила в публікації актора Рея Фішера, який також говорив про жорстоке поводження та «проблемну поведінку» режисера під час перезйомок «Ліги справедливості».

Каризма Карпентер також заявляла, що Відон погрожував їй звільненням і підбадьорював інших колег змагатися за його схвалення на знімальному майданчику.

Актриса розповідала, що одного разу режисер запитав її, чи вона збирається зберегти дитину. Карпентер не могла піти на аборт через свої переконання, внаслідок чого отримала звинувачення у саботажі шоу та була звільнена одразу після народження дитини.

Минулого року актриса Галь Гадот розповідала, що Відон погрожував їй та обіцяв зробити кар'єру акторки «нещасною».

У коментарі New York Magazine режисер сказав: «Я не загрожую людям. Хто так робить?»

Він вважає, що актриса просто неправильно його зрозуміла, оскільки англійська не є рідною мовою Гадот, а режисер іноді може бути надмірно експресивним у своїй промові.

Карпентер прокоментувала це так: «Я вважаю, що Галь Гадот розуміє загрози кар'єри не лише англійською, а й івритом. Можливо, ще французькою, іспанською та італійською».

Роберт Паттінсон може знятися в новому фільмі режисера «Паразитів» Пон Чжун Хо – є подробиці сюжету

Роберт Паттінсон в новому фільмі

Режисер «Паразитів» і «Крізь сніг» Пон Чжун Хо зніме науково-фантастичний фільм за мотивами роману «Міккі-7» Едварда Ештона, який ще не вийшов. На головну роль розглядається Роберт Паттінсон.

Як пише Deadline, Пон Чжун Хо має намір виступити режисером, сценаристом та продюсером екранізації «Міккі-7» – з ним ще ведуть переговори. Участь Роберта Паттінсона також обговорюється – з актором поки що не підписали договір. Фільм випустить Warner Bros.

Книга «Міккі-7» має надійти у продаж десь на початку 2022 року. Пон Чжун Хо отримав рукопис неопублікованого твору наприкінці 2021 року. Уточнюється, що автора дуже зацікавила ця історія. Проте Чжун Хо може переосмислити сюжет.

У центрі уваги «Міккі-7» виявляється клон Міккі-7, який працює живим витратним матеріалом у команді дослідників. Як очікується, Роберт Паттінсон і зіграє Мікі.

Герой співпрацює з учасниками експедиції, які вирушили колонізувати крижаний світ Ніфльгейм. Коли членам екіпажу потрібно виконати дуже небезпечну, навіть самогубну місію, вони звертаються до Міккі. І якщо одна версія Міккі вмирає, генерується нове тіло – при цьому більшість спогадів попередніх Міккі зберігається.

Центральний персонаж виявиться вже сьомим Міккі. Клон завдяки досвіду попередників усвідомлює всі тонкощі посади та зрозуміє, чому вона так не затребувана.

Дату прем'єри цієї картини, що інтригує, поки не повідомляють.

Зірка «Фарго» закликала сценаристів фільмів та серіалів не жартувати про людей з зайвою вагою

Фарго Еллісон Толман

Номінантка на премії «Еммі» та «Золотий Глобус» Еллісон Толман («Фарго») звернулася у своєму твіттері до сценаристів і попросила їх не вставляти в тексти жарти про вагу та розмір інших людей.

На її думку, це не лише не смішно, а й дуже прикро:

«Сценаристи та шоураннери - приберіть зі сценаріїв жарти про вагу. Повірте мені, вони не кумедні. А навіть якщо й кумедні, то не витримують жодної критики. І навіть якщо ці жарти раптово виявляються якісними, вони все одно залишаються дуже злими по відношенню до персонажів і акторів, а також до вашої аудиторії. Це того не варте. І я говорю не тільки про жарти про фігуру персонажа. Ні, сюди також входять згадки про:

  • числах на терезах;
  • те, що хтось їсть;
  • розмір одягу;
  • вправи та рухи».

З одного боку, Еллісон можна зрозуміти - жарти і справді можуть зачепити людей, які страждають від надмірної ваги. Але якщо заборонити такий гумор, то що далі?

Слідом на такі ж жарти почнуть скаржитися алкоголіки та непитущі, сімейні люди та неодружені, сором'язливі та самовпевнені. Будь-який жарт може так чи інакше когось образити.

То може, варто просто заборонити гумор?

Мультсеріал «Розчарування» отримав постер із датою прем'єри четвертого сезону

Новини кіно 2022

Офіційний Twitter-аккаунт анімаційного серіалу "Розчарування" (Disenchantment) оголосив дату прем'єри четвертого сезону шоу - 9 лютого 2022 року.

Продовження вийде ексклюзивно у онлайн-кінотеатрі Netflix. Головні герої принцеса Бін, «особистий демон» Люцик та ельф на ім'я Ельфо відвідають глибини пекла, райські кущі, Огреландію, Стімленд, Зачарований ліс, підводний світ та багато інших місць чарівного світу.

Disenchantment 4

Творцями «Розчарування» виступив Метт Грейнінг («Сімпсони», «Футурама»). Прем'єра першого сезону відбулася ще у 2018 році. На момент публікації шоу отримало 30 епізодів по 27-36 хвилин.

Автори серіалу також показали кілька нових кадрів із четвертого сезону.

Disenchantment 4

Disenchantment 4

Disenchantment 4

Фільм Рідлі Скотта про Наполеона змінив назву

Фільм Рідлі Скотта про Наполеона змінив назву

Фільм Рідлі Скотта про Наполеона змінив заголовок. Раніше стрічка називалася Kitbag, тобто "Речмішок", що відсилало до крилатої фрази полководця про те, що "у речовому мішку кожного солдата захований генеральський кітель". Тепер картина про Наполеона називатиметься "Наполеон".

Дуже оригінально, так.

Роль самого Наполеона у фільмі виконає Хоакін Фенікс (Гладіатор, Джокер). Стрічка розповість про ключові моменти з життя Бонапарта — його військову кар'єру, отримання імператорського титулу і нелегкі стосунки з дружиною Жозефіною (Ванесса Кірбі). У фільмі режисер сподівається показати знамениті битви Наполеона, його невблаганне честолюбство та разючий стратегічний розум.

За фінансування стрічки відповідає Apple Studios. Про терміни виходу картини поки що не оголошено.

Зірка фільму Геть зіграє у техногорорі від Джеймса Вана

M3GAN

Батько "Пили", "Астрала" та "Закляття" Джеймс Ван останнім часом знімає не тільки фільми жахів, але регулярно прикладає руку до створення таких як продюсер. Ще одним проектом, який отримав заступництво маестро, стане M3GAN від студії Blumhouse.

Головна роль дісталася Еллісон Вільямс, знайомій нам за трилерами "Геть", "Досконалість" та "Лінія горизонту". Вона зобразить талановитого робототехніка Джемму, в завдання якої входить розробка новою серією роботів із штучним інтелектом. Робо-лялька M3GAN покликана допомогти батькам у вихованні дітей - і коли Джемма виявляється єдиним опікуном своєї осиротілої племінниці, вона вирішує заодно протестувати високотехнологічну "няньку". Як з'ясується, дуже дарма.

За сценарій, заснований на ідеї самого Вана, відповідає Акела Купер, яка склала скрипти для "Геллфесту" та "Злого". Режисером виступить Джерард Джонстон ("Прив'язані до будинку").

Світова прем'єра відбудеться 13 січня 2023 року.

Брюс Вілліс розслідує вбивство дівчат у трейлері бойовика Gasoline Alley

Gasoline Alley 2022

Опубліковано трейлер бойовика Gasoline Alley про похмурий світ Лос-Анджелеса. Ролик починається зі знайомства з головним героєм, якого звинувачують у вбивстві дівчат. За розслідування беруться детективи, одного з яких грає Брюс Вілліс.

Судячи з відео, ще невідомо, хто в цій історії виявиться справжнім лиходієм.


Режисером картини виступив Едвард Дрейк, він же написав сценарій із Томом Сьєркіо. У ролях: Брюс Вілліс, Девон Сава, Люк Вілсон, Кет Фостер, Кенні Вормолд та інші.

Синопсис:

У барі вбили чотирьох дівчат. Джиммі Джейн, колишній ув'язнений, який виправився ,вважається головним підозрюваним, який не зупиниться ні перед чим, щоб довести свою невинність. Детективи відділу вбивств Фрімен і Варгас йдуть за ним по п'ятах, поки Джиммі береться за власне розслідування, ризикуючи життям у темних закутках Лос-Анджелеса.

Gasoline Alley вийде 25 лютого у цифрових сервісах.

Голова телемережі ABC залишився у захваті від сценарію другого сезону «Вбивств в одній будівлі»

Вбивства в одній будівлі. Другий сезон. Новини кіно 2022

Голова телемережі ABC залишився у захваті від сценарію другого сезону «Вбивств в одній будівлі» Він стверджує, що нові епізоди будуть дуже сильні.

Комедійний серіал «Вбивства в одній будівлі» дебютував на Hulu минулого року і отримав високу оцінку критиків та глядачів завдяки оригінальному сюжету та зірковому акторському складу. Стівен Мартін, Мартін Шорт та Селена Гомес грають мешканців багатоквартирного будинку у Верхньому Вест-Сайді, де відбувається моторошне вбивство, а відважна трійця вирішує самостійно розкрити злочин.

Успіх шоу спричинив новини про другий сезон, зйомки якого стартували в грудні минулого року, а тепер голова ABC і Hulu Крейг Ервіч повідомив, що бачив деякі зі сценаріїв другого сезону «Вбивств в одній будівлі» і захопився тим, як розвивається сюжет серіалу. Бос телемережі виступив під час прес-туру для Асоціації телевізійних критиків і заявив, що другий сезон, без сумнівів, не поступається першому і зберігає не тільки драматичні аспекти, але й комедійну складову, що сподобалася глядачам.

Ервіч також розповів, що «Вбивства в одній будівлі» стали найзатребуванішим шоу на Hulu у 2022 році, що, втім, не буде відкриттям з огляду на вражаючу аудиторію, яку збирали нові епізоди. До речі, з моменту дебюту серіалу рейтинг критиків на Rotten Tomatoes складає 100%, що також є знаком якості.

Офіційної дати релізу другий сезон «Вбивств в одній будівлі» поки що не має.

Джон Малкович та Кеті Бейтс зіграють у фільмі Thelma

Thelma новини 2022

Як повідомляє Deadline, актори Кеті Бейтс («Американська історія жахів»), Джон Малкович («Імперія Сонця») та Льюїс Пуллман («Нічого гарного в готелі „Ель Рояль“») виконають головні ролі у картині Thelma від режисера Кена Куопіса («Обіцяти — значить одружуватися»). Сценарій написав Ендрю Фаротт («Френсіс та Хрещений батько»).

Thelma розповідає про реальну історію матері американського письменника Джона Кеннеді Тула (Пуллман), який посмертно став лауреатом Пулітцерівської премії за роман «Змова бовдурів» (A Confederacy of Dunces). Тул наклав на себе руки, перш ніж була опублікована його книга, а мати Телма (Бейтс) поставила перед собою мету опублікувати книгу, чого б це не коштувало. Роман був опублікований в 1980, через одинадцять років після смерті Кена, і згодом став широко відомою класикою. Джон Малкович зіграє письменника Уолкера Персі, який допомагав Телмі у її прагненні опублікувати роман сина.

Дата виходу фільму поки що не повідомляється.

Поділ пам'яті між роботою та домом у трейлері Severance

Поділ пам'яті між роботою та домом у трейлері Severance

Нескінченна пандемія, систематичні проблеми з робочими місцями, шалена різниця у зарплаті співробітників та менеджерів та міріади інших труднощів здатні перетворити офісну роботу на антиутопію. Але новий серіал Бена Стіллера на Apple TV+ піде ще далі.

У шоу Severance Марк Скаут погоджується на вкрай незвичайну процедуру, яка поділяє спогади на дві частини – в одному куті пам'ять про роботу, в іншому – про особисте життя. Звучить страшно, але цілком правдоподібно.

Тільки уявіть собі соціопатичного боса, який настільки боїться за збереження інформації, що дає зелене світло на подібні процедури, перетворюючи людину на біологічного робота.

Головну роль у серіалі виконує Адам Скотт. Його персонаж бере на себе роль лідера команди в Lumon Industries, співробітники якої проходять через процедуру поділу пам'яті на два сегменти.

Робочі спогади доступні лише на роботі, а персональні лише у власний час.

Звичайно, все так тільки на поверхні і протагоністу доведеться не тільки зрозуміти справжню природу його роботи, але і розплутати дивну загадку.

Серіал виглядає якісно та інтригуюче, вже один трейлер викликає набагато більше інтересу, ніж останні шоу Apple TV+.

Крім Адама Скотта у Severance ключові ролі зіграли Патрісія Аркетт, Джон Туртурро, Дічен Лакмен та Крістофер Вокен.

Режисером та виконавчим продюсером виступає Бен Стіллер.

Перші два епізоди серіалу будуть доступні 18 лютого. Інші сім виходитимуть по п'ятницях.

Пірати Різ Дербі та Тайка Вайтіті бороздять моря у трейлері комедійного серіалу «Наш прапор означає смерть»

Пірати Різ Дербі та Тайка Вайтіті

Прем'єра відбудеться у березні.

Entertainment Weekly опублікував дебютні кадри та трейлер майбутнього комедійного серіалу «Наш прапор означає смерть» (Our Flag Means Death), ключові ролі в якому виконали Різ Дербі («Джуманджі: Поклик джунглів») та Тайка Вайтіті («Персонаж»); разом актори працювали над «Реальними упирями» та «Полюванням на дикунів». Також у зйомках взяли участь актори SNL Леслі Джонс та Фред Армісен.

Our Flag Means Death

Переслідуючи дитячу мрію, пихатий аристократ Стид Боннет (Дербі) вирішує залишити міське життя. Люблячу дружину та світле майбутнє він проміняв на загін брудних піратів, разом з якими має намір вирушити у незабутню пригоду.

Our Flag Means Death

Боннет хоче виховати зі своїх підопічних новий вид морських розбійників — піратів-джентльменів, проте не всім членам команди близькі його погляди.

Our Flag Means Death

Вайтіті втілив образ Чорної бороди, з яким Боннет зіткнеться з розвитком сюжету. Також він виступив режисером пілотного епізоду та виконавчим продюсером усього сезону. Як сценарист і шоураннер над проектом працює Девід Дженкінс («Земляни»).

Дату релізу «Наш прапор означає смерть» поки що не отримав.

Том Генкс отримав головну роль у рімейку драмеді «Друге життя Уве»

Друге життя Уве, Новини кіно 2022

Режисер Марк Форстер («Війна світів Z») призначений за головного в англомовному ремейку культового шведського фільму «Друге життя Уве». Він уже підшукав виконавця головної ролі – ним стане Том Генкс. За сценарій відповідає дворазовий номінант на Оскар Девід Магі (Життя Пі).

Виробництво стартує цього року. Нагадаємо, що оригінальна стрічка заснована на хітовому романі Фредріка Бакмана. Фільм розповідає про буркотливого старого на ім'я Уве, який наводить тугу на всіх сусідів. Та й сам Уве вже не дуже горить бажанням жити і веселитися. Все змінюється, коли по сусідству селиться нова життєрадісна родина.

Коли вийде картина, поки що неясно.

Вийшов тизер серіалу за «Володарем перстнів» з анонсом назви проекту

Перстні Влади. Вийшов тизер серіалу за «Володарем перстнів»

Amazon Prime Video опублікував тизер серіалу зі всесвіту «Володар перстнів». Проект отримав назву The Lord of the Rings: The Rings of Power (Володар перстнів: Перстні Влади).

Основні події розгорнуться у Другу епоху, за тисячі років до історії Беґгінсів. Серіал торкнеться сходження Саурона та розквіту Нуменора.

У ролику Галадріель розповідає про перстні, викувані для народів Середзем'я.

Прем'єра серіалу на стрімінговому сервісі відбудеться 2 вересня 2022 року. У першому сезоні буде 8 серій, вони виходитимуть по одній на тиждень.

Знімальний процес точився в Новій Зеландії. Докладніші деталі сюжету поки не розголошуються.

Джон Кразінскі може з'явитися в «Докторі Стенджі 2» у ролі учасника Фантастичної Четвірки

Джон Кразінскі може з'явитися в «Докторі Стенджі 2». Новини кіно 2022

У мережі з’явилася чутка, що у майбутньому фільмі «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» засвітиться Джон Кразінскі у ролі одного з учасників супергеройської команди Marvel Фантастична Четвірка – Містера Фантастика.

У грудні 2021 року з'явилася інформація, що у сіквелі «Доктора Стренджа», можливо, з'явиться супереластичний Містер Фантастик.

Тоді ж уточнювалося, що Рід Річардс увійде до складу Ілюмінатів – разом із Професором Ікс (Патрік Стюарт).

І тепер портал The Illuminerdi написав, що Річардса зіграв саме Кразінскі. Уточнюється, що Джон Кразінскі вже потай знявся для своїх сцен.

Містер Фантастік стане гостем з однієї з альтернативних реальностей.

Зважаючи на все, у його всесвіті супергерой відомий на весь світ як учасник культової Фантастичної Четвірки. І нам поки що залишається тільки гадати, чи потенційне камео альтернативного Містера Фантастика означає те, що і у вимірі кіновсесвіту Marvel з'явиться своя Фантастична Четвірка.

В Інтернеті вже давно ходять чутки, що Джон Кразінскі увійде до MCU як Містер Фантастик.

Фанати Marvel підтримують вибір актора на цю роль та хочуть побачити його в проектах Marvel.

Сам Кразінскі із задоволенням зіграє Містера Фантастика, про що він розповів Uproxx у травні 2021 року: «Чорт візьми, так. Я зіграв би Містера Фантастика».

Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) перетнеться з жителями безлічі різних реальностей. А це означає, що на глядачів чекають такі ж круті камео, як у «Людині-павуці: Додому шляху нема».

Прем'єра фільму «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» Сема Реймі намічена на 5 травня.

Підтверджено серіали кіновсесвіту Marvel, які вийдуть у 2022 році

Серіали Marvel, які вийдуть у 2022 році. Новини кіно

Цей рік може бути досить насиченим для шанувальників кінематографічного всесвіту Marvel.

Новий список, виявлений на офіційному веб-сайті Marvel Studios Japan, розкриває які проекти вийдуть цього року.

Ми вже знаємо, що з фільмів у прокаті з'являться «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля», «Тор: Кохання та грім» та «Чорна пантера: Ваканда назавжди».

Проте не все було очевидним із шоу для Disney+.

На японському сайті студії було підтверджено, що після серіалу «Місячний лицар» (30 березня) та сіквела «Доктора Стренджа» (5 травня) вийдуть «Жінка-Галк», «Я є Грут» та другий сезон «А що як...?».

Швидше за все, всі три проекти вийдуть улітку.

Восени очікується реліз «Міс Марвел».

Останнім цьогорічним серіалом буде «Таємне вторгнення», який вийде до прем'єри фільму «Чорна пантера: Ваканда назавжди» у листопаді.

Якщо список виявиться точним, це перше офіційне підтвердження релізу другого сезону «А що як...?» в цьому році.

Керівники раніше лише припускали, що хочуть випускати сезони щороку.


Читати також