22-01-2022 Розваги 154

Лана Дель Рей випустила саундтрек до нового сезону «Ейфорії»

Ейфорія

Глядачі «Ейфорії» точно знають, що серіал не може розчарувати своїм саундтреком. І якщо перший сезон запам'ятався треком All for Us, під який Зендея танцювала у фіналі, то у другому прозвучить довгоочікувана пісня Лани Дель Рей Watercolor Eyes, яку співачка випустила спеціально для серіалу. Трек пролунає вже у третій серії, яка стане доступною у понеділок 24 січня.

Продюсером є Назрі Тоні Атве, який раніше працював з Джастіном Бібером, Шакірою та Пітбулем. Нагадаємо, що новий альбом Лани вийшов у жовтні 2021 року і включає в себе 15 композицій.

«Ейфорія» почала виходити у 2019 році, проте повернулася з другим сезоном пізніше, ніж очікувалося через пандемію коронавірусу.

Елізабет Вулрідж Ґрант (англ. Elizabeth Woolridge Grant), відома як Лана Дель Рей (англ. Lana Del Rey; нар. 21 червня 1985, Нью-Йорк, США) — американська співачка і авторка пісень. Шестиразова номінантка премії Гріммі, премії Золотий глобус, багаторазова лауреатка премій Brit Awards, MTV Europe Music Awards, Satellite, Gaffa.


Читати також