22-01-2022 Розваги 147

Композитор Майкл Джаккіно презентував головну музичну тему «Бетмена»

Композитор Майкл Джаккіно

Оскароносний композитор Майкл Джаккіно («Людина-павук: Додому шляху нема», «Доктор Стрендж», «Вперед і вгору») поділився повною версією великої музичної теми «Бетмена» Метта Рівза.

Атмосферна композиція триває майже 7 хвилин, і, як зазначив у Twitter режисер кінокоміксу, цей трек був написаний задовго до початку зйомок і навіть до затвердження Роберта Паттінсона на головну роль.

«Мій блискучий друг написав цю музику ще до того, як зняв перший кадр. Пам'ятаю, як слухав її у своїй машині разом із продюсером Діланом Кларком, перш ніж ми прибули на екранні проби з Робертом Паттінсоном. Нас обох кидало в тремтіння» - каже Рівз.


Сам же Джаккіно неодноразово висловлював своє захоплення з приводу проекту, а минулого року з гордістю зазначив, що Рівз надав йому у роботі повну творчу свободу. Йому дуже подобається підхід постановника до матеріалу та обраний напрямок, завдяки якому чергова історія Темного лицаря, на його думку, виглядає справді свіжою.

У майбутньому детективному екшен-трилері глядачів познайомлять із тридцятирічним Брюсом Вейном (Паттінсон), який лише кілька років бореться з криміналом Готема.

У новому фільмі на нього чекає зустріч із маніяком Загадником (Пол Дано), який дізнався про якусь таємницю його сім'ї, місцевою злодійкою Жінкою-кішкою (Зої Кравіц) та гангстером Пінгвіном (Колін Фаррелл).

Українська прем'єра «Бетмена» відбудеться 3 березня.


Читати також