22.01.2022
Розваги
eye 105

Новий мультфільм серії «Воллес і Громіт» вийде в 2024 році

Воллес і Громіт. Новий мультфільм 2024

Netflix оголосив, що новий мультфільм культової серії «Воллес і Громіт» студії Aardman Animations вийде в 2024 році. Також сервіс поділився описом сюжету – обіцяють науково-фантастичне протистояння із роботом-гномом.

За сюжетом стрічки розумний пес Громіт почне турбуватися з приводу того, що його друг Воллес став неймовірно залежним від своїх винаходів. А коли винахідник та фанат сиру створить «розумного гнома», Громіт зрозуміє, що побоювався недаремно. Робот поступово розвиватиме власний інтелект і ставатиме все більш небезпечним.

Як інтригуюче відзначають у синопсисі, події все швидше виходитимуть з-під контролю. Зважаючи на все, гном сильно ускладнить життя Воллесу та Громіту. У результаті героям доведеться битися зі «зловісними силами» - мабуть, мається на увазі божевільний гном. І якщо їм не вдасться перемогти ворога, то Воллес, можливо, більше ніколи нічого не винайде!

Як пише Collider, продовженням «Воллеса та Громіту» займеться аніматор Нік Парк, який створив і попередні мультики франшизи.

Читати також


up