21-01-2022 Розваги 181

Зірка «Баффі» назвала Джосса Відона «тиранічним самозакоханим босом»

​Актриса Каризма Карпентер Баффі

Актриса Каризма Карпентер, відома за своєю роллю у «Баффі — винищувачки вампірів», відповіла на коментарі режисера Джосса Відона щодо звинувачень у некоректній поведінці, які сипалися на нього протягом останнього року.

За словами Відона, він був спантеличений розповіддю Карпентер, яка повідомила, що режисер називав її товстою під час четвертого місяця вагітності.

На звинувачення на свою адресу Відон сказав, що «був неввічливий».

«Більшість моїх вражень від Каризми були чудовими та чарівними. Іноді вона сперечалася відносно своїх реплік, але ніхто не міг так міцно висловлюватися, як вона. Я не називав її товстою».

Актриса відповіла на це в пості Instagram, назвавши Вїдона «тиранічним самозакоханим босом, який досі не може нести відповідальності і просто перепросити».

Вона зазначила в публікації актора Рея Фішера, який також говорив про жорстоке поводження та «проблемну поведінку» режисера під час перезйомок «Ліги справедливості».

Каризма Карпентер також заявляла, що Відон погрожував їй звільненням і підбадьорював інших колег змагатися за його схвалення на знімальному майданчику.

Актриса розповідала, що одного разу режисер запитав її, чи вона збирається зберегти дитину. Карпентер не могла піти на аборт через свої переконання, внаслідок чого отримала звинувачення у саботажі шоу та була звільнена одразу після народження дитини.

Минулого року актриса Галь Гадот розповідала, що Відон погрожував їй та обіцяв зробити кар'єру акторки «нещасною».

У коментарі New York Magazine режисер сказав: «Я не загрожую людям. Хто так робить?»

Він вважає, що актриса просто неправильно його зрозуміла, оскільки англійська не є рідною мовою Гадот, а режисер іноді може бути надмірно експресивним у своїй промові.

Карпентер прокоментувала це так: «Я вважаю, що Галь Гадот розуміє загрози кар'єри не лише англійською, а й івритом. Можливо, ще французькою, іспанською та італійською».


Читати також