22-01-2022 Розваги 131

Браян Кокс, як і раніше, сумнівається в таланті Джонні Деппа

Браян Кокс 2022

Оскільки нещодавній відверто невтішний коментар Браяна Кокса щодо нехай і опального, але, як і раніше, улюбленого багатьма Джонні Деппа наробив досить галасу в інтернеті, зірка «Спадщини» прояснив своє досить жорстке висловлювання про колегу.

У новій бесіді з Yahoo Кокс вирішив пом'якшити риторику, переформулювавши сказане. Вийшло це своєрідно. Не те щоб він відмовився від тих слів, що вже, як відомо, не вирубаєш сокирою, але вніс певну ясність.

«Дехто звинуватив мене в неповазі, а я насправді поважаю всіх своїх колег, бо добре обізнаний з тяжкістю нашої професії. Отже, я можу сумніватися в його таланті, але я безперечно його поважаю. І мої сумніви щодо Джонні мінімальні, абсолютно мінімальні. Знаєте, я справді вважаю, що його часом переоцінюють, але він має й гідні роботи. Деякі з них справді неймовірно хороші. Браян Кокс, з усією повагою».

Шкода тільки, Браян Кокс не став уточнювати, які саме роботи Деппа він вважає дійсно хорошими і заслуговують на похвалу. Очевидно, доведеться задовольнитися його запевненням у тому, що вони є.


Читати також