22.01.2022
Розваги
eye 97

У Мережу втекли видалені сцени з «Соколиного Ока»

видалені сцени з «Соколиного Ока»

У Мережі з'явилися дві видалені сцени із серіалу «Соколине Око» Marvel Studios. У роликах показали момент із Кінгпіном (Вінсент Д'Онофріо) часів фільму «Месники» та дитинство Клінта Бартона (Джеремі Реннер).

Вілсон Фіск із «Шибайголови» дебютував у кіновсесвіті Marvel лише після подій Саги Безкінечності, яка завершилася війною з Таносом. Проте флешбек із дитинством Ехо/Маї Лопес (Алакуа Кокс) підтвердив, що Кінгпін вже давно є великим кримінальним босом у світі Marvel.

Вирізаний епізод дає нам повніше уявлення про минуле лиходія. У ролику показали першу зустріч Кінгпіна та Елеанор Бішоп (Віра Фарміга) – матері Кейт (Гейлі Стайнфелд).

Після смерті чоловіка Елеанор була змушена співпрацювати з Фіском і вирішувати проблеми, залишені чоловіком. І ця сцена розгорнулася в той період, коли месники боролися з Локі і читаурі в Нью-Йорку.

Друга сцена показує кілька цікавих моментів із дитинства Клінта. Герой та його мати вирушили відпочивати до парку розваг. Під час прогулянки вони вкрали гаманець та годинник у одного чоловіка. У тирі юний Клінт показав, який він влучний стрілець, чим виправдав своє майбутнє прізвисько – Соколине Око.


Читати також


up