22.01.2022
Розваги
eye 116

Sia зізналася, що через критику фільму «М’юзік» вона думала про суїцид

фільм М’юзік

У лютому 2021 року Сіа випустила фільм «М’юзік», який став її режисерським дебютом. Проте глядачі зустріли картину прохолодно: вона зібрала багато негативних відгуків та провалилася у прокаті. Як зізналася Сіа, така ситуація негативно позначилася на її психічному здоров'ї.

Головною претензією глядачів до фільму «М’юзік» було те, що на роль дівчинки з аутизмом Сіа обрала танцівницю та свою протеже Медді Зіглер, нормотипну дівчину. У Мережі навіть з'явилася петиція з вимогою заборонити фільм «М’юзік» через стереотипне, неповажне та образливе зображення аутизму. Ініціативу підтримали понад 150 тисяч людей.

В інтерв'ю The New York Times Сіа зізналася, що вона тяжко переживала через негатив з боку публіки, аж до думок про самогубство. Їй допомогло те, що вона вчасно звернулася по допомогу до реабілітаційного центру. Сіа додала, що в той непростий період її підтримала Кеті Гріффін, популярна американська телеведуча та комедіантка. За словами співачки, Гріфін буквально врятувала її життя.

Фільм «М’юзік» зібрав лише $645 тисяч у світовому прокаті при бюджеті в $16 млн. Також він отримав три антипремії «Золота малина»: Кейт Гадсон, виконавиця ролі старшої сестри Зу, була визнана найгіршою актрисою, Медді Зіглер – найгіршою актрисою другого плану, а сама Сіа – найгіршим режисером.

При цьому «М’юзік» отримав і дві номінації на престижний «Золотий глобус»: Кейт Гадсон була висунута у категорії «Найкраща жіноча роль (комедія чи мюзикл)», а сама картина – у номінації «Найкращий фільм (комедія чи мюзикл)».


Читати також


up