22-01-2022 Розваги 152

Режисер «Не дивіться вгору» повідомив про неможливість створити кумедний для всіх фільм

Адам Мак-Кей 2022

Режисер сатиричної комедії «Не дивіться вгору» (Donʼt Look Up) Адам Мак-Кей висловився щодо критики у бік його нової роботи. На думку режисера, створити смішну абсолютно для всіх комедію просто неможливо.

«Комедія завжди суб'єктивна. Деякі люди думатимуть, що побачене надто смішне чи дурне, або їм зовсім начхати на це — все так і влаштовано. Ви ніколи не зможете зняти фільм, який сподобається всім», - повідомив Мак-Кей.

Кінокритики не оцінили фільм Мак-Кея, який вийшов на стрімінг-сервіс Netflix: на сайті-агрегаторі Metacritic загальна оцінка складає 49. Огляд на тому ж сайті — 6,5 з 10.

Комедія «Не дивіться вгору» зібрала вражаючий акторський склад: Леонардо Ді Капріо, Дженніфер Лоуренс, Меріл Стріп, Джона Гілл, Кейт Бланшетт, Тімоті Шаламе, Аріана Гранде та інші.

Фільм розповідає про те, як двоє звичайнісіньких астрономів Кейт Дібіаскі (Лоуренс) і доктор Рендалл Мінді (Ді Капріо) випадково дізналися про комету, яка неминуче зіткнеться із Землею і призведе до загибелі всіх людей. У спробі донести до уряду інформацію про неминучу катастрофу вони стикаються з тим, що їх не сприймають серйозно. Тому головні герої вирішують розповісти про катастрофу всім жителям планети, чого б це їм не вартувало.


Читати також