24-01-2022 Розваги 80

«Ножі наголо 2» з Деніелом Крейгом може вийти наприкінці 2022 року

Ножі наголо 2

Став відомий приблизний період, коли може вийти довгоочікуваний детектив «Ножі наголо 2» із Деніелом Крейгом у головній ролі.

Сіквел хіта 2019 очікується наприкінці 2022-го. Зйомки «Ножі наголо 2» завершилося ще у вересні 2021 року, тому команда проекту вже активно займається поствиробництвом. Схоже, все у творців сіквела йде за планом, оскільки вийде фільм уже 2022-го. Як пише Variety, прем'єра може відбутися десь восени.

«Ножі наголо 2» вийде відразу в Мережі - фільм можна буде подивитися на Netflix. І фільм започаткує велику співпрацю режисера і сценариста Райана Джонсона з Netflix. Сервіс уже запланував третю частину – а в планах цілий кіновсесвіт, так що можливі спін-оффи.

Про сюжет «Ножі наголо 2» поки що не повідомляється. Проте відомо, що під час розслідування нової справи про вбивство детектив Бенуа Бланк (Крейг) опиниться у різних країнах світу. Очікується, що основним місцем дії буде сонячна Греція. Проте ще Бланк може відвідати Сербію, а потім повернутися до США.

З першого «Ножі наголо» повернеться лише Бланк – інші герої будуть нові. До акторського складу ще увійшли Кейт Гадсон, Едвард Нортон, Дейв Батіста, Ітан Гоук, Кетрін Ган, Жанель Моне та Леслі Одом-молодший.


Читати також