07-02-2022 Розваги 133

Нові подробиці сюжету серіалу «Місячний лицар» розкрили надздібності героя Оскара Айзека

Місячний лицар 2022

У Мережі з'явилися нові подробиці про сюжет серіалу «Місячний лицар» Marvel Studios, які тизерять надприродні здібності Місячного лицаря у виконанні Оскара Айзека.

Як вказали на сайті Disney Latino, у героя Айзека буде два імені – Стівен Грант та Марк Спектор. Спочатку він постане Грантом, що страждає від дисоціативного розладу особистості. За сюжетом героя мучать спалахи спогадів про інше життя.

І в якийсь момент він розуміє, що всередині нього живе ще одна особистість – професійний найманець Марк Спектор, який у минулому був військовим офіцером та агентом ЦРУ.

Стівен у спробах розібратися, що з ним відбувається, вийде на зв'язок із єгипетським богом Місяця Хонсу. Божество зробить героя носієм сил Землі. Сам же Спектор уже був знайомий із Хонсу. Під час однієї місії Спектора кинули в біді його товариші. І тоді його врятувало єгипетське божество. Місячний лицар стане справжнім атлетом олімпійського рівня, здатним виконувати складні трюки.

Також герой виявиться талановитим бойовим стратегом, який вміє користуватися різним видом зброї. А дар Хонсу дозволить йому отримати додаткові сили від Місяця. У Місячного лицаря будуть покращені рефлекси, а ще він зможе передбачити майбутнє.

Судячи із трейлерів, Стівен виявиться простим працівником сувенірного магазину. Проте зустріч із Хонсу звільнить його альтер-его Марка – суворого найманця з багатим минулим.

І тоді герой боротиметься зі злочинністю як жорсткий лінчувальник. А головним його супротивником виступить таємничий Артур Гарроу у виконанні Ітана Гоука.

Прем'єра серіалу «Місячний лицар» Джеремі Слейтера відбудеться 30 березня на Disney+.


Читати також