09-02-2022 Розваги 180

Зендая відповіла на критику про пропаганду наркотиків в Ейфорії

Зендая 2022

Зірка серіалу "Ейфорія" Зендая відповіла на критику організації D.A.R.E. (Освіта боротьби зі зловживанням наркотиками) на адресу підліткової драми HBO про "помилкове прославлення та романтизацію вживання наркотиків старшокласниками".

"Наше шоу жодною мірою не є історією про мораль, яка вчить людей, як їм жити і що їм робити, - відповіла Зендая на запитання Entertainment Weekly про звинувачення з боку D.A.R.E. - У всякому разі, знімаючи "Ейфорію", ми намагалися хоч якось допомогти людям відчути себе трохи менш самотніми у своєму досвіді та своєму болі. І, можливо, відчути, що вони не єдині, хто проходить через те, з чим має справу.
До мене зверталося дуже багато людей різного віку з різних верств суспільства, які говорили про те, що знайшли паралелі з Ру та її історією. І Ру багато означає для них – я так це розумію, але, можливо, так до кінця і не зможу зрозуміти, наскільки багато, і це все дуже важливо для нас, хто робить це шоу”, – додала актриса, яка також є виконавчим продюсером. серіалу.

У заяві D.A.R.E. зокрема йдеться: "Замість того, щоб сприяти бажанню кожного з батьків уберегти своїх дітей від потенційно жахливих наслідків зловживання наркотиками, телевізійна драма HBO "Ейфорія" воліє помилково прославляти і романтизувати вживання психоактивних речовин старшокласниками, анонімний секс, насильство та деструктивна поведінка як поведінка звичайна та широко поширена у світі".

На момент написання статті транслюється другий сезон серіалу, який нещодавно продовжили на третій сезон.


Читати також