09-02-2022 Розваги 176

Зірку «Месників: Завершення» вирішили зробити новим Робокопом

Кріс Еванс 2022

Згідно з новою інсайдерською інформацією, кінокомпанія Sony Pictures Entertainment розглядає кандидатуру зірки «Месників: Завершення» Кріса Еванса (Chris Evans), на головну роль у майбутньому фантастичному бойовику «Повернення Робокопа» (RoboCop Returns).

Популярний актор Кріс Еванс більш відомий фанатам MCU («Кінематографічний всесвіт Marvel») по ролі Капітана Америки, веде переговори з Sony, з приводу головної ролі нового фільму «Повернення Робокопа».

Майбутній блокбастер «Повернення Робокопа» вже давно перебуває в розробці і стане продовженням історії оригінального фільму «Робокоп» 1987 року.

Про сюжет майбутнього фільму «Повернення Робокопа» із зіркою «Месників: Завершення» Крісом Евансом практично нічого не відомо, крім того, що дія картини розгорнеться в місті Детройт. Новий фільм «Повернення Робокопа» із зіркою «Месників: Завершення» Крісом Евансом зацікавив фанатів і вони впевнені, що актор саме такого масштабу зможе відродити відому франшизу.

Оригінальний фільм «Робокоп» познайомив глядачів із офіцером поліції Алексом Мерфі, який внаслідок перестрілки з бандитами опинився при смерті, після чого його перетворили на Робокопа.

Фільм виявився дуже успішним у касовому плані і незабаром вийшло продовження «Робокоп 2» та «Робокоп 3», після чого про фільм забули на тривалий час.

На даний момент Кріс Еванс знімається в новому секретному фільмі режисерів Ентоні та Джо Руссо з Marvel, а також готується до зйомок разом із Двейном «Скалою» Джонсоном у комедійному фільмі.


Читати також