09-02-2022 Розваги 146

«Дівчина з Плейнвіля». Вийшов тизер серіалу

Дівчина з Плейнвіля 2022

Потоковий сервіс Hulu презентував перший тизер міні-серіалу «Дівчина з Плейнвіля» з Ель Фаннінг у головній ролі. У представленому ролику оголосили офіційну дату прем'єри: шоу з мотивів реальної історії, описаної в журналі Esquire, дебютує в онлайн кінотеатрі вже 29 березня.

У центрі оповідання восьмисерійної драми опиниться молода дівчина з Массачусетса на ім'я Мішель Картер (Фаннінг). Між нею і чуйним юнаком Конрадом Роєм (Колтон Раян), що перебуває в депресивному стані, утворюється зв'язок, але одного разу хлопець зізнається їй у бажанні вчинити самогубство. Спочатку Мішель намагається відмовити його, але потім її погляди на ситуацію змінюються. Як результат - Конрада знаходять мертвим у власному автомобілі. Коли поліція прочитала листування з Картер, її вважали за головну винуватицю трагедії.

До решти акторського складу увійшли Хлоя Севіньї, Ая Кеш, Джеффрі Волберг, Кай Леннокс, Каллі Брук Мак-Клінсі, Дж. С. Мак-Кензі, Ендрю Дікоcтанцо та багато інших.

На правах шоураннера, головного сценариста та виконавчого продюсера виступає Елізабет Ганна («Секретне досьє»). Постановкою епізодів займалися Ліза Холоденко («Дітки в порядку»), Піппа Б'янко («Ейфорія»), Зетна Фуентес («Небувалі») та сама Ганна.


Читати також