09-02-2022 Розваги 86

«Місія нездійсненна 8» із Томом Крузом може стати останнім фільмом серії

Місія нездійсненна 8

Майбутній шпигунський бойовик «Місія нездійсненна 8», можливо, буде останнім фільмом серії. Сьома та восьма частини можуть стати двома розділами великого фіналу історії Ітана Ханта у виконанні Тома Круза.

Прем'єра культового фільму «Місія нездійсненна» відбулася у 1996 році, і з того часу вийшло ще п'ять великих блокбастерів франшизи. З кожним новим фільмом Круз виконував все більш небезпечні трюки. І для двох наступних частин актор виконав найшаленіші трюки за час існування франшизи - наприклад, зістрибнув з гори на мотоциклі і посидів на крилі літака, що летить.

Схоже, 59-річний Том Круз вирішив відпочити та завершити цю небезпечну подорож на восьмій частині. Як пише Variety, команда проекту на чолі з режисером Крістофером Мак-Куоррі планує зробити із сьомого та восьмого фільмів прощання з Ітаном. Уточнюється, що це буде кульмінація усієї серії «Місія нездійсненна».

Схоже, Ітан нарешті виконає місію. Зйомки величезного фіналу із двох частин стали для Круза та Мак-Куоррі великим випробуванням. А затримки виробництва через коронавірус ускладнили ситуацію. Команда збиралася одразу після зйомок сьомої частини перейти до восьмої, але від плану довелося відмовитись.

Незабаром знімальна група розпочне зйомки фільму «Місія нездійсненна 8» у Південно-Африканській Республіці. Том Круз хоче завершити роботу над восьмою частиною до виходу сьомої. «Місія нездійсненна 7» завершиться кліфгенгером, і Круз хоче зробити максимально плавний перехід між двома фільмами.

Виходить, у сьомому фільмі буде відкрита кінцівка із натяком на сюжет восьмого. «Місія нездійсненна 8» у такому разі може розпочатися з того моменту, на якому завершилася сьома частина. Прем'єра фільму «Місія нездійсненна 7» запланована на 12 липня 2023 року.

«Місія нездійсненна 8» очікується 26 червня 2024 року.


Читати також