08-02-2022 Розваги 147

Дейн Де Гаан приєднався до акторського складу фільму Крістофера Нолана «Оппенгеймер»

Дейн Де Гаан 2022

В акторському складі біографічного ретротрилера Крістофера Нолана «Опенгеймер» відбулося чергове примітне поповнення.

За даними видання Deadline, до перенасиченого зірковими іменами виконавського ансамблю картини про творця атомної бомби напередодні приєднався Дейн Де Гаан («Валеріан і місто тисячі планет»). Деталі його ролі поки що ретельно приховуються.

Центрального героя, самого Джуліуса Р. Оппенгеймера, зіграє Кілліан Мерфі, а екранну підтримку йому забезпечать Роберт Дауні-молодший, Емілі Блант, Джош Гартнетт, Флоренс П'ю, Рамі Малек, Бен Сефді та Метт Деймон.

На глядачів чекає глибоке занурення в неоднозначну біографію керівника сумнозвісного «Проекту Мангеттен» — парадоксальної та загадкової постаті, якій довелося піти на величезний ризик, аби врятувати мільйони життів.

В основу оповіді лягла відзначена Пулітцерівською премією книга істориків Кая Берда та Мартіна Дж. Шервіна, а адаптацією матеріалу творець «Тенету» та «Темного лицаря» займався самостійно.

Виробництво картини Universal Pictures стартує на території Нью-Мексико вже в березні цього року, а прем'єра «Оппенгеймера» відбудеться 21 липня 2023-го.


Читати також