08.02.2022
Розваги
eye 149

Зак Брафф та Гебріел Юніон виховують десять дітей у трейлері нової версії «Гуртом дешевше»

Гуртом дешевше. Новини кіно 2022

Студія Disney продовжує низку переосмислень фільмів, що вже стали класикою. Напередодні в мережі з'явився трейлер нової версії комедії «Гуртом дешевше», яка вийшла на екрани 2003 року.

У центрі сюжету історії опиниться подружжя у виконанні Зака Браффа («Клініка») та Габріель Юніон («Погані хлопці 2»), які намагаються впоратися з вихованням десяти дітей.

Трейлер «Гуртом дешевше» одразу занурює глядача у життя великої родини та демонструє, що навіть збори до школи можуть обернутися справжньою пригодою. У ролику показана схема, яку розробили батьки, щоб швидко зібрати всіх дітей, і вона включає не лише шантаж і переговори, а й помірне застосування фізичної сили, коли декого доводиться витягувати з ліжка.

Також трейлер дає уявлення про стосунки Зої (Юніон) та Пола (Брафф), які прагнуть бути сучасними батьками, навіть якщо заради цього доведеться виконати пару танців у TikTok, і завжди підтримують одне одного.

Режисером нової версії «Гуртом дешевше» виступила Гейл Лернер, для якої фільм стане першою повнометражною роботою. Раніше вона зняла епізоди таких комедійних серіалів, як «Грейс і Френкі», «Чорна комедія» і «Неправильна мама».

За сценарій стрічки відповідали Кенья Берріс («Ульотні дівчата», «Поїздка в Америку 2») і Дженіфер Райс-Гензак («Grown-ish).

Прем'єра «Гуртом дешевше» відбудеться на Disney+ 18 березня.

Читати також


up