07-02-2022 Розваги 179

Гравець витратив 7 місяців на відтворення міста Спрінгфілд із «Сімпсонів» у Minecraft

сімпсони у Minecraft

Один з користувачів Reddit опублікував пост про свій великий проект у Minecraft – гравець протягом семи місяців відтворював місто Спрінфілд із мультсеріалу «Сімпсони».

За його словами, роботу ще не закінчено і деякі ділянки поки не завершено, проте результатами вже можна помилуватися на представленому нижче відео.

Фанати серіалу з легкістю дізнаються про всі знамениті місця: атомну електростанцію, ратушу, центральну площу, будинок Сімпсонів та інші локації.

сімпсони у Minecraft

Гравець відтворив і будівлі, які з'являлися лише один раз за весь час показу шоу: наприклад, занедбане старе виробниче приміщення, яке Барт викупив на аукціоні.

Примітно, що автор посту не тільки відтворив місто, але й самостійно створив пак з текстурами: до нього увійшли не лише змінені текстури блоків, а й стилізований під серіал інтерфейс користувача.

За добу пост у Reddit набрав величезну кількість лайків - на момент публікації пост мав 24.3 тис. лайків від користувачів. Коментатори вкрай позитивно оцінили роботу автора, а також поностальгували за часом, коли вони грали в улюблену фанатами «Сімпсонів» гру The Simpsons Hit & Run.



Читати також