08.02.2022
Розваги
eye 127

З'явилися перші кадри із серіалу-антології з оповідань Сесілії Ахерн

Сесілія Ахерн, Новини кіно 2022

Потоковий сервіс Apple TV+ представив перші кадри з телевізійної антології Roar, що базується на оповіданнях ірландської письменниці Сесілії Ахерн.

Головні ролі у шоу зіграли Ніколь Кідман («Бути Рікардо»), Синтія Еріво («Гаррієт»), Меррітт Вівер («Біжи»), Ісса Рей («Біла ворона»), а також зірки «Блиску» Елісон Брі та Бетті Гілпін.

У восьмисерійному телепроекті продемонструють низку унікальних сатиричних історій різного жанрового спрямування, але з сильним ухилом у чорну комедію, в яких досліджують, як бути жінкою у сучасному світі.

До решти акторського складу увійшли П. Дж. Бірн («Вовк з Волл-стріт»), Дена Де Лоренцо («Еш проти Зловісних мерців»), Кара Гейворд («Королівство повного місяця»), Міра Сайал («Колесо часу») та Файвел Стюарт («Нетиповий»).

На правах шоураннерів, сценаристів та виконавчих продюсерів виступають автори комедійної драми про жіночий світ рестлінгу «Блиску» Ліз Флехайв та Карлі Менш.


Виробнича компанія Кідман також залучена до створення проекту. Медіагігант оголосив і офіційну дату прем'єри: Roar, що позиціонується однією з головних весняних новинок стрімінгу, стартує в онлайн-кінотеатрі 15 квітня.

Читати також


up