08-02-2022 Розваги 138

Apple TV+ представив трейлер документального серіалу «Ділема Лінкольна» про спадщину знаменитого президента США

Ділема Лінкольна

Потоковий сервіс Apple TV+ представив перший трейлер документального міні-серіалу «Ділема Лінкольна», в якому розповість про спадщину 16-го президента США.

Прем'єра всіх епізодів чотирисерійного пізнавального шоу відбудеться у онлайн-кінотеатрі вже 18 лютого.

У майбутньому проекті, в якому розповідь супроводжується різними ілюстрованими вставками, темношкірі історики продемонструють унікальний чесний портрет складної фігури легендарного американського лідера, а також докладно розкажуть про людей та події, які допомогли сформувати його позицію щодо рабства.

На глядачів чекає атмосферне занурення в рідкісні архівні матеріали, пояснення багатьох втрачених фактів та ідей експертів, що стосуються Авраама Лінкольна та його прагнень до кращого світу та скасування рабства.

Мета творців — показати той бік покійного президента, який рідко згадують у хроніці. В основу серіалу ліг бестселер історика Девіда С. Рейнолдса «Ейб: Авраам Лінкольн у його часи», а постановкою займалися номінант на премію «Оскар» Барак Гудман («Скотсборо: Американська трагедія») та Жаклін Олів («На передовій»).

Закадрові діалоги зачитали Джеффрі Райт («Бетмен»), Леслі Одом-молодший («Багато святих Ньюарка») та Білл Кемп («Ферзевий гамбіт»).


Читати також