08-02-2022 Розваги 136

Netflix випустив розширений трейлер серіалу «Вікінги: Вальхалла»

Вікінги: Вальхалла

Серіал «Вікінги», що дебютував на телеканалі History, ось-ось отримає продовження: вже через пару тижнів Netflix представить наступний проект всесвіту під назвою «Вікінги: Вальхалла».

Ще минулого місяця стрім-сервіс випустив трейлер шоу, а напередодні розмістив на своєму YouTube-каналі його розширену версію. Як і слід було очікувати, новий ролик сповнений кривавих сутичок, мужності, сміливості та гучних заяв. Герої готові відстоювати свою честь до кінця, а особливу роль у розповіді зіграє Лейф Ерікссон у виконанні Сема Корлетта, який швидко зближується з рештою вікінгів і готовий битися нарівні з ними.

Знайшлося в ролику місце і сильним жінкам, які не тільки не втрачають самоконтроль в шторм, але й при потребі відважно беруться за зброю.

Як свідчить офіційний синопсис «Вікінгів: Вальхалла», на глядачів чекає розповідь про пригоди деяких із самих легендарних вікінгів: дослідника Лейфа Ерікссона, його палкої та впертої сестри Фрейдіс (Фріда Густавссон) та скандинавського принца Гаральда Сігурдссона (Лео Сугурс).

Коли напруженість між вікінгами та англійськими королівськими особами сягає межі, а жителі земель важко знаходять мову через різні вірування, трійця починає епічну подорож, щоб поборотися за славу і краще життя.

Дія серіалу розгорнеться за сто років після події оригінальних «Вікінгів».

Прем'єра «Вікінгів: Вальхалла» відбудеться 25 лютого.


Читати також