08-02-2022 Розваги 140

Кетрін Зета-Джонс зіграє у серіалі «Скарб нації»

Скарб нації Новини кіно 2022

Підтвердились чутки місячної давності. За інформацією видання Variety, до акторського складу багатосерійного спін-офу «Скарбів нації» приєдналася Кетрін Зета-Джонс.

Виробництво шоу стартує вже цього місяця. У центрі оповіді телевізійного відгалуження франшизи з Ніколасом Кейджем опиниться молода латиноамериканка Джесс Моралес (Лізетт Алексіс), яка має пережити пригоду всього життя, щоб дізнатися про сімейну таємницю і знайти давно втрачений національний скарб. Талановита допитлива дівчина за підтримки друзів спробує знайти обірваний зв'язок із загадковим історичним надбанням.

Зета-Джонс у цій історії втілить образ Біллі, яка володіє мільярдним статком експерта з антикваріату і мисливцем за стародавніми речами, що з'являються на чорному ринку.

Персонаж живе за власним кодексом; із сироти без гроша в кишені вона перетворилася на успішну та проникливу бізнесвумен. Біллі звикла отримувати те, що хоче, і особливу цінність має панамериканський скарб, проте причина не тільки в грошах.

Разом зі згаданими особами до акторського складу увійшли Зурі Рід, Джордан Родрігез, Антоніо Сіпріано, Джейк Остін Вокер та Ліндон Сміт.

Над сценаріями працювали Рік Муракі («Віскі Кавалер») та автори повнометражної дилогії Кормак та Меріен Вібберлі, а постановкою займеться Міра Наір («Амелія»).

Усі вони також увійшли до складу виконавчих продюсерів, поряд із Джеррі Брукгаймером та Джоном Туртельтаубом.


Читати також