09-02-2022 Розваги 92

Нові подробиці фільму «Бетмен» тизерять страшні сцени, смертельні пастки та багато лайки

Бетмен, Новини кіно 2022

У Мережі з'явилися нові подробиці про майбутній фільм «Бетмен» із Робертом Паттінсоном у ролі Бетмена. Згідно зі свіжою інформацією, сольник культового героя коміксів DC буде дуже похмурим і грубим – з кривавими сценами, смертельними пастками та лайками.

Новий «Бетмен» вийде з рейтингом PG-13 через тривожні сцени з насильством і грубою лексикою.

Тепер же на сайті The BBFC зазначили, що саме мають на увазі під обіцяними тривожними сценами. Так, у «Бетмені» покажуть сцени з до жаху наляканими людьми, які потрапили в «складні смертельні пастки». Ці пастки обладнав для своїх жертв головний лиходій Загадник (Пол Дано).

Також очікуються епізоди зі зброєю та терористичними актами. Суворих розбірок багато – будуть перестрілки, кулачні бої, а також сцени, в яких людей б'ють електричним струмом та палицями. І це ще далеко не всі страхи. У фільмі є трохи сцен із кров'ю, покажуть травми героїв. А в сценах з місцями злочинів можна побачити «понівечені тіла та відрубаний великий палець».

Без лайки справа не обійдеться – герої матюкатимуться, але рідко.

У «Бетмені» також покажуть легкі сцени сексуального характеру – включно з епізодом, у якому чоловік спостерігає через вікно за тим, як переодягається жінка.

У фільмі згадують теми самогубства та психічного здоров'я. Крім того, будуть сцени із наркотиками. Деякі свіжі подробиці здаються моторошними. Однак це все ж таки не рейтинг R («18+»), тому не варто очікувати надто жорстких видовищ.

Прем'єра фільму «Бетмен» Мета Рівза намічена на 3 березня.


Читати також