09-02-2022 Розваги 116

Рейчел Броснаген з гордістю оголошує себе жінкою у трейлері четвертого сезону «Дивовижної місіс Мейзел»

Дивовижна місіс Мейзел

Напередодні виходу четвертого сезону «Дивовижної місіс Мейзел» потокова платформа Amazon Prime Video поділилася новим промороликом шоу.

У відео головна героїня Мідж Мейзел обирає абсолютно новий та безкомпромісний шлях у шоу-бізнесі, де домінують чоловіки. «На кожному сольному виступі я говоритиму тільки те, що думаю», — повідомляє Мідж своєму менеджеру Сьюзі.

Після того як у фіналі третього сезону Мідж виганяють із туру популярного музиканта Шая Болдуїна, вона вирушає у вільне плавання. Жінка дає стендап-концерт «з повною творчою свободою», де відкрито висловлюється, але шлях до слави, судячи з ролика, виявляється тернистим. І, головне, нове творче життя Мідж дедалі більше віддаляє її від близьких.

У новому сезоні до своїх ролей повернуться Рейчел Броснаген, Алекс Борштейн, Майкл Зеген, Марін Гінкль, Тоні Шелуб, Кевін Поллак та Керолайн Аарон. Також у нових епізодах з'являться запрошені зірки Джейсон Александер, Майло Вентімілья та Келлі Бішоп.

Шоураннери серіалу - Емі Шерман-Палладіно та Деніел Палладіно.

Четвертий сезон драмеді «Дивовижна місіс Мейзел» складатиметься з восьми епізодів. Прем'єра перших двох серій нового сезону очікується на сервісі Amazon Prime Video 18 лютого.


Читати також