09-02-2022 Розваги 110

Ріта Ора зіграє у фільмі «Красуня та Чудовисько»

Ріта Ора 2022

У творчій команді восьмисерійного приквела «Красуні та Чудовиська» з Люком Евансом та Джошем Гадом у головних ролях відбулося чергове важливе поповнення. За інформацією порталу Variety, до виконавчого складу музичного серіалу про пригоди Гастона та Лефу приєдналася співачка та актриса Ріта Ора («Покемон детектив Пікачу»). Вона складе компанію Бріане Міддлтон («Ніжний бар»), Фра Фі («Соколине Око») та Джелані Алладіну («Тік-так... БУМ!»).

Дія розгорнеться за кілька років до подій казки про Белль (Емма Вотсон) і принца Адама (Ден Стівенс), а в центрі історії виявиться переповнена гумором і романтикою пригода однойменної парочки, в яку герої вирушать через зведену сестру Лефу (Гад) на ім'я Тіллі (Міддлтон). Орі ж у цьому сюжеті відведена партія втікачки з унікальними здібностями, що приховує великий секрет, здатний вплинути на долю цілого королівства.

На правах співавторів сценарію та шоураннерів виступають сам Гад та творці фентезі «Якось у казці» Адам Хоровіц та Едвард Кітсіс. Постановкою першого епізоду займеться Лізль Томмі (Місіс Флетчер), а за музику відповідатиме восьмиразовий лауреат премії «Оскар» Алан Менкен. Усі згадані разом із Евансом також входять і до групи виконавчих продюсерів.

Знімальний процес стартує вже навесні, а прем'єра на стрімінговому сервісі Disney+ відбудеться 2023 року.


Читати також