08-02-2022 Розваги 157

Перший трейлер серіалу «Володар перснів» вийде в неділю під час трансляції Супербоулу

Володар перснів 2022

Сервіс Amazon Prime Video продовжує промокампанію проекту за мотивами «Володаря перснів». У січні сервіс в ефектному відеоролику анонсував назву шоу – «Володар перснів: Кільця влади», а минулого тижня були опубліковані персонажні постери. У неділю, 13 лютого, відбудеться прем'єра першого трейлера серіалу, який буде показано під час трансляції Супербоулу НФЛ. Про це повідомляє видання Variety.

У випадку з «Володарем перснів» Amazon почав просування шоу дуже завчасно: реліз запланований на Prime Video на 2 вересня. Це не дивно, враховуючи значну суму, витрачену на виробництво. Створення одного лише першого сезону коштувало компанії $465 млн.

Дія «Кілець влади» розгортатиметься у Другу Епоху Середзем'я, за тисячоліття до подій трилогії «Володар перснів».

Шоураннерами проекту виступають Джон Д. Пейн та Патрік Мак-Кей. Вони також значаться виконавчими продюсерами разом з Ліндсі Вебер, Каллумом Гріном, Белен Атьєнсою, Джастіном Доблом, Джейсоном Кегіллом, Дженніфер Гатчінсон, Брюсом Річмондом і Шерон Тал Ігуадо.

Режисують серіал Вейн Йіп та Хуан Антоніо Байона.

Головні ролі у «Кільцях влади» виконують Синтія Аддай-Робінсон, Роберт Арамайо, Овайн Артур, Макс Болдрі, Назанін Боніаді, Морвет Кларк, Ісмаель Крус Кордова та інші актори.


Читати також