09-02-2022 Розваги 121

Джерард Батлер має намір зіграти блискучого грабіжника в трилері від сценариста «Джона Уіка»

Джерард Батлер

Портал Deadline поділився інформацією про наступний проект Джерарда Батлера, найбільш відомого за ролями в «Законослухняному громадянині» та «300 спартанцях».

Актор веде переговори про участь у фільмі-пограбуванні «Просто стеж за мною» (Just Watch Me), сценарій якого написав автор «Джона Уіка» та «Ніхто» Дерек Колстад.

В основу сюжету ліг однойменний роман Джеффа Ліндсея, який розповідає про Райлі Вулфа — професійного злодія та майстра маскування. Щоб провернути найбільшу справу у своїй кар'єрі, він набирає команду досвідчених експертів. Водночас вони мають вкрасти дорогі регалії монархів Ірану.

У оригінального роману є продовження під назвою «Обдури мене двічі» (Fool Me Twice). Очікується, що воно може стати основою для сіквела, якщо перший фільм успішно проявить себе у прокаті.

Крім виконання головної ролі, Батлер працюватиме над картиною як продюсер. Обов'язки він розділить з Ворреном Т. Гозом («Хороший, поганий, коп»), Діланом Расселлом («Станція одинадцять») та Джеймсом Машелло («Захисник»).

Постановник до проекту наразі не прикріплений.

Продюсери планують запустити знімальний процес «Просто стеж за мною» наприкінці цього року. Дату релізу стрічка ще не отримала.


Читати також